UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Roma Leicester City İddaa Tahmini 05.05.2022

UEFA Konferans Ligi yarı final rövanş maçında, Roma ile Leicester City karşı karşıya gelecek. Saat 22.00’de oynanacak mücadele EXXEN platformundan canlı olarak izlenebilecek.

Roma ve Leicester City arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Roma kazanır 2.20, beraberlik 3.30, Leicester City kazanır ise 3.60 olarak açıklanmış.

Roma Favori Taraf

Roma, geçtiğimiz hafta sonu SerieA’da yine puan kaybetti. İç sahada konuk ettikleri Bologna ile golsüz berabere kaldılar. Avrupa Ligi’nde ise bu hafta içi Leicester City ile karşılaşacaklar. İlk maçı King Power’da 1-1’lik beraberlik ile noktalayan Roma, final için umutlu. Bir önceki turda bu sahada Bodo Glimt’i 4 golle geçmişlerdi. Roma’nın ilk maça nazaran bu kez çok daha tempolu bir karşılaşma çıkartacağını düşünüyorum. Abraham’a büyük bir iş düşecek. Leicester City karşısında maçın favorisi olan Roma’da Henrik Mkhitaryan’ın sakatlığı bulunuyor.

Leicester City Galibiyet Peşinde

Leicester City, geçtiğimiz hafta sonu Premier Lig’de yine puan kaybetti. Tottenham deplasmanına konuk oldular ve maçı 3-1 kaybettiler. Premier Lig’de hedefsiz kalan Brendan Rodgers’ın ekibi, Avrupa Ligi’nde ise finali istiyor. Geçtiğimiz hafta içi King Power’da konuk ettikleri Roma ile 1-1 berabere kaldılar. Karşılaşmada daha etkili olan taraf Leicester City idi ama pozisyonları değerlendiremediler. Roma’da oynayacakları karşılaşmada kazanmaları halinde, Avrupa Ligi’nde finale çıkacaklar. Maç öncesinde Leicester City’de Wilfred Ndidi, Danny Ward ve Ryan Bertrand sakat olan isimler.

Roma – Leicester City Maç Bilgileri

Roma – Leicester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Roma’da Henrik Mkhitaryan’ın sakatlığı bulunuyor. Leicester City’de Wilfred Ndidi, Danny Ward ve Ryan Bertrand sakat olan isimler.

Roma’nın 11’i Belli mi?

Roma’nın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Rick Karsdorp, Gianluca Mancini, Marash Kumbulla, Chris Smalling, Roger, Jordan Veretout, Nicola Zalewski, Sergio Oliveira, Lorenzo Pellegrini, Tammy Abraham

Leicester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Leicester City’nin muhtemel kadrosu: Kasper Schmeichel, Ricardo Pereira, Çağlar Söyüncü, Jannick Vestergaard, Timothy Castagne, Marc Albrighton, Youri Tielemans, Ademola Lookman, James Maddison, Harvey Barnes, Jamie Vardy

İddaa Tahmini

Leicester City, ilk maçta beraberliği zor kurtardı. Jose Mourinho’nun ekibi, özellikle Konferans Ligi’nde rövanş maçlarını iyi oynuyor. Roma’nın kazanmasını bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.94

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 2.20

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Roma, finale kaldı. Taraftarı önünde Leicester City’i 1-0 mağlup eden Roma, finalde Feyenoord’un rakibi oldu.