LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Celta Vigo Alaves İddaa Tahmini 07.05.2022

İspanya La Liga’da heyecan sürüyor. Celta Vigo iç sahada, Alaves’i konuk edecek. Saat 19.30’da başlayacak mücadele Smart Spor kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Celta VigoAlaves arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde. Celta Vigo kazanır 1.92, beraberlik 3.55, Alaves kazanır ise 4.40 olarak açıklanmış.

Celta Vigo 1 Puana Razı Oldu

Celta Vigo, geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Granada deplasmanından 1 puan ile döndü. 1-0 öne geçtikleri karşılaşmada 90+2’de yedikleri golle 1 puana razı oldular. Eduardo Coudet’in öğrencileri, La Liga’da oynadığı son 5 karşılaşmada sadece tek galibiyet alabildi. Bu 5 maçlık süreçte sadece San Mames Barria’da Athletic Bilbao’yu mağlup ettiler. Bu hafta ise Balaidos’da Alaves’i konuk edecek olan Celta Vigo’da savunmadan Hugo Mallo’nun sakatlığı devam ediyor.

Alaves Evinde 3 Puanı Kaptı

Alaves, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Villarreal’i 2-1 mağlup etmeyi başardılar. La Liga’da kümede kalma yolunda çok önemli bir 3 puan alan Julo Velezquez’in öğrencileri, bu hafta ise Balaidos’da Celta Vigo karşısında sürpriz arayacak. La Liga’da topladığı 28 puan ile düşme hattında yer alan Alaves, kümede kalma umutlarını devam ettiriyor. Bu hafta Celta Vigo deplasmanında alacakları olası bir galibiyet, umutları iyice arttıracak. Maç öncesinde Alaves’de Ruben Duarte ve Gonzalo Escalente’nin kart cezalısı olduklarını belirtelim.

Celta Vigo – Alaves Maç Bilgileri

Celta Vigo – Alaves Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’da Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Balaidos Stadı’nda oynanacak. Alaves’de Ruben Duarte ve Gonzalo Escalente’nin kart cezalısı olduklarını belirtelim.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Celta Vigo’da savunmadan Hugo Mallo’nun sakatlığı devam ediyor.

Celta Vigo'nun ilk 11’i Belli mi?

Celta Vigo’nun muhtemel kadrosu: Ivan Villar, Hugo Mallo, Nestor Araujo, Carlos Dominguez, Lucas Olaza, Jeison Murillo, Fran Beltran, Augusto Solari, Denis Suarez, Iago Aspas, Santi Mina

Alaves'in ilk 11’i Belli mi?

Alaves’in muthtemel kadrosu: Fernando Pacheco, Ruben Duarte, Javi Lopez, Martin Aguirregabiria, Edgar Mendez, Tomas Pina, Rodrigo Battaglia, Pere Pons, Luis Rioja, Joselu, Facundo Pellistri 

İddaa Tahmini

Alaves, geçtiğimiz hafta sonu Villarreal’i devirdi. Rakibini 2-1 mağlup ettiler ve kümede kalma umutları devam etti. Bu hafta Granada ile Mallorca karşı karşıya gelecek ve Alaves’in bu haftayı puan ile kapatması şart. Balaidos’da puan alabilirler.

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.73

Betroad Oranı: 02 (ç), Oran 1.95

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Celta Vigo, rahat bir 3 puan elde etti. Alaves’i 4 golle geçtiler ve moral buldular.