İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (4) 08.05.2022

8 Mayıs Pazar günü için siz değerli takipçilerimize 3 mücadeleyi kupon olarak düzenledik. Değerlendirmenizi tavsiy ederiz.

Beşiktaş – Fenerbahçe: KGVAR, 1.42 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; Türkiye Süper Ligi’nin bu sezonki son derbisinde Beşiktaş ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. İki takımın 356. randevusu 8 Mayıs Pazar günü Türkiye saati ile 19:00’da başlarken, beIN SPORTS 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Arda Kardeşlerin yöneteceği mücadeleye Vodafone Park ev sahipliği yapacak. Beşiktaş takımında derbi öncesi eksikler can sıkıyor. Siyah Beyazlılar ligin en formda takımlarından Fenerbahçe’yi sahasında ağırlarken, Valentin Rosier ve Francisco Montero kart cezalısı. Can Bozdoğan, mert Günok, Gökhan Töre ve Umut Meraş ise sakat. Domogoj Vida ise özel izinle kadrodan çıkarıldı. Valerien Ismael ile geçtiğimiz hafta Kayserispor’u 1-0 geriden gelerek 3-2 mağlup etmeyi başaran Siyah Beyazlılar, oyuna sonradan giren Kevin N’Koudou’nun harika performansıyla galip gelmeyi başarırken, yeni hocasıyla 5 maçtan sadece 2 kez galip gelen Beşiktaş’ta teknik adam değişse de, istikrarsız performans grafiği bir türlü değişmedi. UEFA Konferans Ligi potasından 6 puan uzaklıkta yer alan Beşiktaş, sezonun son derbisini kazanarak, taraftarlarını mutlu etmek istiyor. Fenerbahçe’de dev derbi öncesi moraller çok yüksek. İsmail Kartal’ın göreve gelmesiyle birlikte Sarı Lacivertliler ligin en fazla puan toplayan takımı oldu. Son 11 haftadan 10 galibiyet, 1 beraberlik alan, son 7 haftadan ise galip çıkmayı başaran Fenerbahçe’nin geçtiğimiz hafta itibariyle şampiyonluk şansı kalmasa da, konuk ekipte hedef 2. sırada yer alarak Şampiyonlar Ligi için mücadele etmek. En yakın rakibi Konyaspor’un 4 puan üzerinde son 3 haftaya giren Fenerbahçe, Konyaspor ile puan farkını korumak istiyor. Son olarak sahasında Gaziantep’i 3-2 mağlup etmeyi başaran Sarı Lacivertlilerde genç yıldız Arda Güler’in performansı yüzleri güldürürken, teknik adam değişikliğiyle birlikte Zajc, Serdar Dursun, Crespo ve Serdar Aziz iyi performanslar sergilemeye başladı. Derbide Miguel Crespo, Dimitris Pelkas ve Attila Szalai’nin sakatlıkları devam ediyor. Serdar Aziz ise kart cezalısı. Mesut Özil ve Ozan Tufan’ın ise kadro dışı. Ancak Sarı Lacivertliler, mevcut kadrosuyla da harika bir futbol ortaya koyuyor. İki kıtayı birleştiren derbide Beşiktaş ve Fenerbahçe galibiyeti hedefliyor. Taraftar desteğini arkasına alacak olan Beşiktaş ve 11 haftadır harikalar yaratan Fenerbahçe, galibiyet hedefiyle çıkacağı maçta skor üretmeyi başarır.

PSG – Troyes: KGVAR, 1.87 (iddaa) – 2.00 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 8 Mayıs Pazar günü yer alan Fransa Ligue 1’in 36. hafta mücadelesinde, PSG ile Troyes karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS 2 ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati ise 21:45. Fransa Ligue 1’de bitime 4 hafta kala iç sahada aldığı 1-1’lik Lens beraberliğiyle şampiyonluğunu ilan eden PSG, Mauricio Pochettino önderliğinde Şampiyonlar Ligi hayallerini bir sezon daha ertelerken, ligi ise domine etmeyi başardı. Şampiyon olarak geçtiğimiz hafta Strasbourg deplasmanına konuk olan PSG’de geçtiğimiz haftaya Fransız yıldız Mbappe 2 gol, 1 asistle damga vurdu ve şampiyonluğun rehavetine kapılan takımını mağlubiyetten kurtardı. Bu sezon iç sahada namağlup bir Fransa Ligue 1 performansı ortaya koyan PSG, şampiyonluk kutlamalarına devam ederken, iç sahadaki harika performansını Troyes galibiyetiyle taçlandırmak istiyor. Fransa Ligue 1’in yeni temsilcileri arasında yer alan Troyes, 35 haftadan 9 galibiyet, 9 beraberlik, 17 mağlubiyetle 36 puan toplamayı başarırken, geçtiğimiz hafta iç sahada alınan 3-0’lık net galibiyet, konuk ekibin bitime 3 hafta kala rahat bir nefes almasını sağladı. Lille karşısında oyunu domine eden ve rakibinin 9 kişi kalmasını iyi değerlendiren Bruno Irles’in öğrencileri, kazanması halinde ligde kalmayı matematiksel olarak garantileyebilir. Lille galibiyetinin ardından Play Out hattı ile arasındaki puan farkını 5’e çıkaran ve 4 hafta sonra ligde galip gelen konuk ekipte moraller yerine geldi. Troyes deplasmanda şampiyonu mağlup etmek istiyor. PSG iç sahada maç kaybetmese de, şampiyonluk rehavetinde. Yıldızlar topluluğu iç sahada skor üretmeyi başaracak ancak, Troyes karısında kalesini gole kapatamayacağını düşünüyorum.

Reims – Lens: MS 2, 2.00 (iddaa) – 2.25 (Bets10) ; Fransa Ligue 1 sahnesinde son 3 haftaya girilirken, 8 Mayıs Pazar günü fikstüründe yer alan mücadelede, Reims ile Lens karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 16:00’da başlayacak müsabakaya Auguste Delaune Stadı ev sahipliği yapacak. Fransa Ligue 1’i 35. haftasında Lorient deplasmanına konuk olan Reims, Arber Zeneli ve El Bilal Toure işbirliğiyle 2-1’lik galibiyete uzanırken, 3 puanla birlikte küme düşme tehlikesini tamamen atlattı. Son 3 maçtan 6 puan çıkarmayı başaran ev sahibi, ligde kalarak rahat bir nefes aldı. 35 haftalık fikstürden 10 galibiyet, 13 beraberlik, 12 mağlubiyetle 43 puan toplamayı başaran Oscar Garica’nın öğrencileri, 3 haftadır düşme tehlikesiyle iyi performanslar sergilemeyi başarırken, tehlikeyi atlatmasıyla birlikte, iç saha avantajına rağmen bu hafta galibiyet adına güven vermedi. Fransa Ligue 1’in 35. haftasında harikulade bir geri dönüşe imza atan Lens, Nantes karşısında 19. dakikadan itibaren Jean-Louis Leca’nın kırmızı kartıyla 10 kişi mücadele ederken, devre arasına 2-0 geride girdi. İkinci yarıda  David Costa ve Arnaud Muinga’nın golleriyle 2-2’lik beraberliğe uzanan konuk ekip, son 5 haftadan namağlup çımayı başardı. Son 2 hafta önce şampiyon PSG ardından 10 kişiyle Nantes’e galibiyet şansı vermeyen Franck Haise’nin öğrencileri, Konferans Ligi potasından 5 puan uzaklıkta yoluna devam ederken, Avrupa şansını sonuna kadar sürdürüyor. 5 Maçtır bileği bükülmeyen konuk ekip, Reims deplasmanında seriyi sürdürmek istiyor. Fransa Ligue 1’de son 5 haftadan 3 galibiyet, 2 beraberlikle çıkmayı başaran Lens, Konferans Ligi umutlarını korurken, hedefsiz kalan Reims’i deplasmanda mağlup etmeyi başarır.

Toplam İddaa Oranı: 5.31

Bets10 Bahis Oranı: 45.0