Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Watford Everton İddaa Tahmini 11.05.2022

İngiltere Premier Lig’de küme düşmesi kesinleşen Watford evinde, Everton ile karşı karşıya gelecek. Saat 21.45’de oynananca karşılaşma S SPORT Plus kanalından takip edilebilecek.

Watford ve Everton arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Watford kazanır 4.15, beraberlik 3.65, Everton kazanır ise 1.92 olarak açıklanmış.

Watford Küme Düştü

Watford, Premier Lig’de küme düştü. Önümüzdeki sezon İngiltere Championship’de mücadele edecekler. Geçtiğimiz hafta sonu Selhurs Park’ta Crystal Palace’a 1-0 kaybeden Roy Hodgson’ın ekibinin düşmesi kesinleşti. Zaten son haftalarda çok etkisiz maçlar çıkarttılar ve üst üste 6 maçtır da mağlubiyet serileri var. Bu hafta iç sahada Everton’ı konuk edecekler. Maç öncesinde Watford’da Cucho Hernandez kart cezalısı. Hassane Kamara ise kart cezalısı.

Everton’da Umutlar Arttı

Everton, kümede kalma umutlarını sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta sonu King Power’da Leicester City’e konuk olan Everton, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Burnley ve Leeds United’ın mağlup olduğu haftada kazanan Frank Lampard’ın öğrencileri, düşme hattının 2 basamak üzerine çıktı. 18. Sıradaki Leeds United’ın 1 puan üzerindeler ve Everton’ın 1 maçı da eksik. Bu hafta Watford’a konuk olacak Everton, son 2 maçını kazandı ve Watford karşısında da favoriler.  Maç öncesinde Everton’da Nathan Patterson, Tom Davies ve Ben Godfrey’in sakatlıkları devam ediyor.

 

Watford – Everton Maç Bilgileri

Watford – Everton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Carrow Road Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Watford’da Cucho Hernandez kart cezalısı. Hassane Kamara ise kart cezalısı. Everton’da Nathan Patterson, Tom Davies ve Ben Godfrey’in sakatlıkları devam ediyor.

Watford'un 11’i Belli mi?

Watford’un muhtemel kadrosu: Daniel Bachmann, Kiko Femenia, Troost-Ekong, Craig Cathcart, Danny Rose, Moussa Sissoko, Juraj Kucka, Imran Louza, Joao Pedro, Joshua King, Emmanuel Dennis

Burnley'in ilk 11’i Belli mi?

Everton’ın muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Seamus Coleman, Yerry Mina, Mason Hoolgate, Jonjo Kenny, Abdoulaye Doucoure, Andre Gomes, Dele Alli, Donny van de Beek, Richarlison, Salomon Rondon

İddaa Tahmini

Everton’ın bugün alacağı 3 puan çok önemli. Geçen hafta Leicester City karşısında 2-1 kazandılar ve 2 basamak yukarı çıktılar. Vicarage Road’da küme düşen Watford karşısında da 3 puana yakınlar. 

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.64

Betroad Oranı: MS 2, Oran 1.92

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Everton, kümede kalma yolunda 1 puan daha aldı. Watford ile golsüz berabere kaldılar.