Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Wolverhampton Manchester City İddaa Tahmini 11.05.2022

İngiltere Premier Lig’de yoluna doludizgin devam eden Manchester City deplasmanda, Wolverhampton’ın konuğu olacak. Mücadele saat 22.15’de başlayacak ve S SPORT kanalından ekranlara gelecek. 

Manchester City bugün Wolverhampton karşısında maçın net favorisi. Jetbahis oranlarını ele alırsak ev sahibi Wolverhampton galibiyetine 13.50, beraberlik tercihine 5.65, Manchester City galibiyetine 1.28 oran veriyor. 

Wolverhampton 4 Maçtır Kazanamıyor

Wolverhampton, geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Chelsea deplasmanından 1 puan ile döndü. Stamford Bridge’de 90+7’de Coady’nin attığı golle 1 puan almayı başardılar. Premier Lig’de 3 maçlık mağlubiyet serisini sonlandıran Bruno Lage’in öğrencileri, kazanamama serisi ise 4 maça çıktı. Wolverhampton’ın Premier Lig’de iddiasının kalmadığını da belirtelim. Bu hafta Molineux Ground’da Manchester City’i konuk edecek Wolverhampton’da Nelson Semedo, Max Kilman ve Daniel Podence’ın sakatlıkları devam ediyor.

Manchester City 5 Golle Kazandı

Manchester City’de yüzler gülüyor. Premier Lig’de şampiyonluğun en büyük adayı olan Pep Guardiola’nın ekibi, geçtiğimiz hafta sonu Etihad’da konuk ettiği Newcastle United’ı 5-0 mağlup etmeyi başardı. Premier Lig’de Liverpool’un puan kaybettiği haftayı kazanarak geçtiler ve puan farkını 3’e çıkardılar. Manchester City, kalan 3 maçta 2 galibiyet alırsa, Premier Lig’de şampiyonluğunu ilan edecek. Genel averaj üstünlüğünün de Manchester City’de olduğunu belirtelim. Bu hafta Wolverhampton’a konuk olacak Manchester City’de Kyle Walker ve John Stones’un sakatlıkları devam ediyor.

Wolverhampton – Manchester City Maç Bilgileri

Wolverhampton – Manchester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.15’de başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Molineux Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Wolverhampton’da Nelson Semedo, Max Kilman ve Daniel Podence’ın sakatlıkları devam ediyor. Manchester City’de Kyle Walker ve John Stones’un sakatlıkları devam ediyor.

Wolverhampton'ın 11’i Belli mi?

Wolverhampton’ın muhtemel kadrosu: Jose Sa, Max Kilman, Willy Boly, Conor Coady, Rayan Ait Nouri, Leander Dendoncker, Joao Moutinho, Pedro Neto, Daniel Podence, Francisco Trincao, Hwang Hee Chan

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Joao Cancelo, Ruben Dias, Aymeric Laporte, Oleksandr Zinchenko, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, Phil Foden, Ryad Mahrez, Gabriel Jesus

İddaa Tahmini

Wolverhampton, geçtiğimiz hafta Chelsea’den puan aldı ama bu kez lider karşısında işleri çok daha zor. Manchester City’nin rahat bir galibiyet alarak liderliğini sürdürmesini bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.54

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 1.68

Maç Sonucu: 1-5

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester City, liderliğini sürdürdü. Wolverhampton deplasmanında 5-1 kazanarak şampiyonluğa bir adım daha yaklaştılar.