LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Rayo Vallecano Villarreal İddaa Tahmini 12.05.2022

İspanya La Liga’da son 4 maçta 8 puan toplayarak çıkışa geçen Rayo Vallecano evinde, Villarreal karşısında da sürpriz peşinde. Mücadelenin saat 21.00’de başlayacağını ve Smart Spor 2 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Rayo Vallecano – Villarreal arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde. Rayo Vallecano kazanır 4.05, beraberlik 3.65, Villarreal kazanır ise 1.98 olarak açıklanmış.

Rayo Vallecano Kümede Kaldı

Rayo Vallecano, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Getafe deplasmanından 1 puan ile döndü. Alfonso Perez’den golsüz beraberlik ile döndüler. La Liga’da üst üste 4 maçtır mağlubiyet yaşamayan Andoni Iraola Sagarna’nın ekibi, kümede kalmayı da garantilemiş oldu. Son 4 maçta 8 puan toplayan Rayo Vallecano, bu hafta Vallecas’da Villarreal’i konuk edecek. Maç öncesinde Rayo Vallecano’da Martin Merquelanz’ın sakatlığı devam ediyor. Pathe Ciss ise kart cezalısı.

Villarreal Son Dakikada Yıkıldı

Villarreal, geçtiğimiz hafta La Ceramica’da konuk ettiği Sevilla ile yenişemedi. 1-0 öne geçtiler ama uzatma dakikalarında yedikleri golle 1 puana razı oldular. Sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrılan Villarreal, Real Betis ve Real Sociedad’ın mağlup olduğu haftada fırsatı iyi kullanamadı. Avrupa Ligi umutlarını zora sokan Unai Emery’nin öğrencileri, bu hafta Vallecas’da 3 puan arayacak. Sezonun ilk yarısında oynanan karşılaşmayı Villarreal evinde 2-0 kazanmıştı. Bu hafta Villarreal’de Alberto Moreno’nun sakatlığı devam ediyor.

Rayo Vallecano – Villarreal Maç Bilgileri

Rayo Vallecano – Villarreal Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 21.00’de Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de Vallecas Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Rayo Vallecano’da Martin Merquelanz’ın sakatlığı devam ediyor. Pathe Ciss ise kart cezalısı. Villarreal’de Alberto Moreno’nun sakatlığı devam ediyor.

Rayo Vallecano'nun ilk 11’i Belli mi?

Rayo Vallecano’nun muhtemel kadrosu: Stole Dimitrevski, Esteban Saveljich, Alejandro Catena, Luis Advincula, Oscar Trejo, Alvaro Garcia, Oscar Valentin, Isaac Palazon Camacho, Bebe, Francisco Garcia, Yacine Qasmi  

Villarreal'in ilk 11’i Belli mi?

Villarreal’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Mario Gaspar, Raul Albiol, Pau Torres, Alfonso Pedraza, Dani Parejo, Etienne Capoue, Juan Foyth, Samuel Chukwueze, Paco Alcacer, Danjuma Groeneveld

İddaa Tahmini

Villarreal’in Avrupa umutları için kazanması gerekiyor. Son 2 maçta 5 puan kaybettiler. Rayo Vallecano ise çıkışta ve 4 maçtır kaybetmiyor. Vallecas’da gollere yönelmek daha mantıklı. İki takımda skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.69

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.83

Maç Sonucu: 1-5

Maç Sonu Editör Yorumu: Villarreal, farklı kazandı. Vallecas’da Rayo Vallecano’yu 5-1 mağlup ettiler ve Avrupa umutlarını sürdürdüler.