Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Bayer Leverkusen Freiburg İddaa Tahmini 14.05.2022

Bayer Leverkusen evinde Freiburg‘u konuk edecek. Almanya Bundesliga‘nın son haftasında, 14 Mayıs Cumartesi günü sahne alacak zorlu mücadeleyi, Türkiye saati ile 16:30’da, Tivibu Spor Konferans ekranlarından naklen izleyebilirsiniz.

Rexbet, Bayer Leverkusen galibiyetine 2.40, beraberliğe 4.00, Freiburg galibiyetine ise 2.70 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.11, beraberliğe 3.45, konuk ekibe ise 2.33 oran veriyor.

Bayer Leverkusen’de Hedefler Sona Erdi

Gerardo Seoane ve öğrencileri son haftalardaki harika hücum performansını Hoffenheim deplasmanında 4-2’lik galibiyetle sürdürürken, 3’te 3 yapmayı başaran ev sahibinde galibiyet serisi 2.’lik için yeterli olmazken, 3. sırayı son hafta öncesi garanti almasını sağladı. Fürth, Frankfurt ve Hoffenheim karşısında farklı galibiyetlere imza atan Bayer Leverkusen, 3 haftada tam 10 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Yerini garanti altına alan ev sahibi bu hafta vedayı Freiburg karşısında yapacak. Sezonu galibiyetle kapatmak isteyen Bayer Leverkusen, sezonun ilk yarısında 2-1 mağlup olduğu rakibi karşısında 3 puan arayacak.

Freiburg Galibiyet Peşinde

Almanya Bundesliga’da 4 haftaya attığı 12 gol, aldığı 3 galibiyet, 1 beraberlikle damga vuran Freiburg, Şampiyonlar Ligi hedefine çok yaklaşırken, geçtiğimiz hafta sahasında büyük bir hataya imza attı ve Union Berlin’e 4-1 kaybederek, 4. sıradaki yerini Leipzig’e kaptırdı. Son maçta Bayer Leverkusen’i deplasmanda mağlup etmek zorunda kalan Christian Streich’in öğrencileri, kazanarak rakibinin puan kaybetmesini beklemek zorunda. Son haftalardaki en kötü performansını sergilese de, skor üretmeyi başaran Freiburg, rakibi gibi son maçlarda iyi hücum performansıyla dikkat çekiyor. Galibiyet ve gole ihtiyacı olan Freiburg, sezonun ilk yarısında 2-1 mağlup etmeyi başardığı Bayer Leverkusen karşısına 3 puan için çıkacak.

Bayer Leverkusen – Freiburg Maç Bilgileri

Bayer Leverkusen – Freiburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Tivibu Spor Konferans ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele BayArena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayer Leverkusen takımında Amine Adli, Jeremie Frimpong, Florian Wirtz, Timothy Fosu-Mensah ve Karim Bellarabi sakat. Freiburg cephesinde ise Noah Weisshaupt, Kevin Schade ve Yannik Keitel’in sakatlığı bulunuyor.

Bayer Leverkusen’nin 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’nin muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Fayçal Tapsoba, Tah, Hincapie, Daley Sinkgraven, Kerem Demirbay, Mitchel Bakker, Exequiel Palacios, Andrich, Diaby, Lucas Alario.

Freiburg’un 11’i Belli mi?

Freiburg’un muhtemel kadrosu: Benjamin Uphoff, Gulde, Koray Günter, Lienhart, Kübler, Woo-Yeong, Grifo, Haberer, Sallai, Nils Petersen, Vincenzo Grifo.

İddaa Tahmini

İki ezeli rakibin karşı karşıya geleceği son hafta öncesi, taraflar iyi hücum performanslarıyla dikkat çekiyor. Üst sıraların zorlu mücadelesinde 3.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 3.5 ÜST, Oran 1.74

Rexbet Oranı: 3.5 ÜST, Oran 1.96

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Bayer Leverkusen iç sahada 2 golle kazandı. Ev sahibi Freiburg karşısında kalesini gole kapatmayı başaramasa da, 90 dakika sonunda galip gelmeyi başardı ve 3. sıradaki yerini korudu.