Chelsea Liverpool İddaa Tahmini 14.05.2022

İngiltere FA Cup’da final heyecanı yaşanacak. Chelsea ile Liverpool’un karşı karşıya geleceği mücadele saat 18.45’de start alacak ve Tivibu Spor 3 kanalından takip edilebilecek.

ChelseaLiverpool arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Chelsea kazanır 3.75, beraberlik 3.70, Liverpool kazanır ise 2.06 olarak açıklanmış.

Chelsea Kupayı İstiyor

Chelsea, Premier Lig’de zor günlerden geçiyordu. Geçtiğimiz hafta içi Elland Road’da Leeds United’ı 3-0 mağlup ettiler ve kötü gidişatı sonlandırdılar. Premier Lig’de 3 maç aradan sonra galibiyet alan Thomas Tuchel’in ekibi, FA Cup finali öncesinde moral buldu. Bu hafta sonu FA Cup final maçında Liverpool ile karşı karşıya gelecekler. Yarı finalde Crystal Palace’ı 2-0 ile geçen Chelsea, finalde Liverpool’un rakibi oldu. Maç öncesinde Chelsea’de Ben Chilwell ve Callum Hudson Odoi’nin sakatlıkları sürüyor.

Liverpool Favori Taraf

Liverpool, 2 hafta önce Anfield’da şok bir beraberlik almıştı. Tottenham ile 1-1 berabere kalan Liverpool, Premier Lig’de şampiyonluk şansını zora soktu. Hafta içi ise Villa Park’ta Aston Villa karşısında da zorlandılar ama bu kez 2-1 kazanan Jurgen Klopp’un ekibi, lider Manchester City’nin takibini sürdürüyor. Premier Lig’de bitime 2 hafta kaldı ve Liverpool, lider Manchester City’ni 3 puan gerisinde yer alıyor. Bu hafta FA Cup finalinde Chelseai le karşılaşacaklar. Yarı finalde Manchester City’i 3-2 ile geçerek Liverpool’un finale kaldığını belirtelim. Maç öncesinde Liverpool’da Roberto Firmino’nun sakatlığı var.

Chelsea – Liverpool Maç Bilgileri

Chelsea – Liverpool Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.45’de başlayacak ve Tivibu Spor 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wembley Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Chelsea’de Callum Hudson Odoi ve Ben Chilwell’ın sakatlıkları devam ediyor. Liverpool’da ise Roberto Firmino sakat.

Chelsea'nin11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Edouard Mendy, Cesar Azpilicueta, Andreas Christensen, Antonio Rüdiger, Marcos Alonso, Jorginho, Mason Mount, Hakim Ziyech, Christian Pulusic, Kai Havertz, Timo Werner

Liverpool'un ilk 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Trent Alexander Arnold, Joel Matip, Virgil Van Dijk, Andrew Robertson, Fabinho, Jordan Henderson, Thiago, Diogo Jota, Sadio Mane, Mohamed Salah

İddaa Tahmini

Liverpool, final maçının favorisi. Bir önceki turda Manchester City’i eleyerek finale kaldılar. Hafta içi de Aston Villa’yı 2-1 ile geçen Liverpool, Premier Lig’de umutlarını sürdürdü. FA Cup finalinde Liverpool’dan galibiyet bekliyorum ama Chelsea bugün gol bulur. En az 3 gollü bir maç izleriz. 2.5 gol üst tercihi yüksek orandan değerlendirilmeli.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.64

Best10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Normal süresi ve uzatmaları berabere biten maçta kazanan, Jurgen Klopp’un ekibi Liverpool oldu. Rakibini penaltılarla mağlup eden Liverpool, FA Cup’da şampiyonluğa ulaştı.