Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Mainz Frankfurt Bahis Tahmini 14.05.2022

14 Mayıs Cumartesi günü Almanya Bundesliga‘da sezon sona ererken, Mainz evinde Frankfurt‘u konuk edecek. Tivibu Spor Konferans ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 16:30.

Rexbet, Mainz galibiyetine 1.62, beraberliğe 4.50, Frankfurt galibiyetine ise 5.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.43, 2.5 Alt 2.93 oran kazandırıyor.

Mainz 2 Haftadır Kazanıyor

Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta Hertha Berlin deplasmanına konuk olan Mainz, şampiyonluğunu ilan eden Bayern Münih’i iç sahda 3-1 mağlup ederek, 5 maçtır devam eden kötü gidişatına son vermeyi başarırken, hedefsiz olarak yoluna devam etmesine karşın, ligde kalma mücadelesi veren Hertha Berlin’i deplasmanda 2-1 mağlup ederek, galibiyetlerine devam etti. Bo Svensson’un öğrencileri son haftalarda sürpriz sonuçlara imza atmayı başarırken, 45 puanla 9. sırada kendisine yer buldu. Son haftaya prestij için çıkacak olan Mainz, kendisi gibi ligde hedefleri kalmayan Frankfurt karşısında galibiyet arayacak.

Frankfurt Avrupa Şampiyonluğunu İstiyor

Oliver Glasner’in öğrencileri, UEFA Avrupa Ligi’nde namağlup finalist. Almanya Bundesliga’da bu sezon iyi bir performans grafiği ortaya koyamayan konuk ekip, uzun süre önce rotasını UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğuna çevirirken, D Grubu’ndan namağlup lider çıktıktan sonra, Real Betis, Barcelona ve West Ham’ı eleyerek, finalde Rangers’ın rakibi oldu. Almanya Bundesliga’da ise 33 haftadan 42 puan toplayabilen ve 12. sırada yer alan Frankfurt, tam 7 haftadır ligde galip gelemiyor. Bundesliga karnesi oldukça etkisiz kalan konuk ekip, UEFA Avrupa Ligi’ne ise tam anlamıyla damga vurdu. Ligde son sınavını Mainz deplasmanında verecek olan Frankfurt, deplasmanda kazanarak Avrupa Ligi finaline moralli gitmek istiyor.

Mainz – Frankfurt Maç Bilgileri

Mainz 05 – Frankfurt Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve Tivibu SPOR ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Opel Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mainz 05 takımında Delano Burgzorg ve Lee Jae-Sung sakat. Frankfurt cephesinde ise Martin Hinteregger, Diant Ramaj, Christopher Lenz ve Jesper Lindström’ün sakatlığı bulunuyor.

Mainz 05’in 11’i Belli mi?

Mainz 05’in muhtemel kadrosu: Robin Zentner, Niakhate, Brosinski, Bell, Silvan Widmer, Nebel, Martin, Barreiro, Papela, Seon Lee, Burkard.

Frankfurt’un 11’i Belli mi?

Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Kevin Trapp, N’Dicka, Chandler, Melo, Toure, Ansgar Knauff, Rode, Ajdin Hrustic, Sow, Daichi Kamada, Filip Kostic.

İddaa Tahmini

Son haftalarda sürpriz galibiyetleriyle dikkat çekmeyi başaran Mainz, hedefsiz Frankfurt karşısında iç saha avantajıyla galibiyet adına denenmeye değer taraf.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.44

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.62

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: 4 gollü mücadeleden kazanan çıkmadı. İki takımda mücadelede 2’şer gol bulmayı başarırken, kötü savunma performanslarıyla son maçta galibiyeti kaçırdı.