Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Roma Venezia İddaa Tahmini 14.05.2022

14 Mayıs Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 21:45’te, Roma sahasında Venezia‘yı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi‘nin 37. hafta mücadelesini S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından izleyebilrisiniz.

Bets10, Roma galibiyetine 1.26, beraberliğe 6.50, Venezia galibiyetine ise 11.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.42, 2.5 Alt 2.90 oran kazandırıyor.

Roma Konferans Ligi’ne Odaklı

UEFA Konferans Ligi’ne damga vuran Jose Mourinho’nun öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nde üst üste puan kayıpları yaşadı. Roma yarı finalist olarak Leicester City’e 2 maçta da kaybetmezken, 1-1 ve 1-0’lık skorlarla finalist olmayı başardı. Finalde Feyenoord ile karşılaşacak olan ev sahibi, İtalya Serie A Ligi’nde ise İnter mağlubiyetinin ardından sahasında Bologna ile golsüz berabere kalırken, Konferans Ligi dönüşünde geçtiğimiz hafta Fiorentina’ya deplasmanda 2-0 kaybetti. Konferans Ligi’ni kazanmak için ligde ödün vermeye başlayan Roma, 3 haftadır kaybettiği puanları son 2 haftada telafi etmek istiyor. 5. sırayı Lazio’ya kaptıran ev sahibi, rakibinden 3 puan uzaklıkta yer alıyor.

Venezia Cephesinde Son Şanslar

İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Bologna’yı harika bir geri dönüşle 4-3 mağlup etmeyi başaran Venezia, ligde kalma umutlarını sürdürse de, konuk ekibin son 2 haftada mucizeye ihtiyacı olduğunu söyleyelim. Ligin en alt sırasında yer almaya devam eden Venezia, son 2 hafta kazanmak zorunda. Konuk ekip kazansa dahi, üzerinde yer alan 3 takımında puan kaybetmesini beklemek zorunda. Yeni hocası Andrea Soncin ile 11 maçlık galibiyet hasretine son vermeyi başaran Venezia, Roma’yı mağlup edememesi halinde İtalya Serie A Ligi’ne veda edecek. Ligin yeni temsilcisinin hem bu maçta hem de ligde kalmak konusunda işinin çok zor olduğunu söyleyelim.

Roma – Venezia Maç Bilgileri

Roma – Venezia Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Roma takımında Henrikh Mkhitaryan sakat. Venezia cephesinde ise Luca Lezzerini ve Marco Modolo’nun sakatlığı bulunuyor.

Roma’nın 11’i Belli mi?

Roma’nın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Vina, Smalling, Kumbulla, Bryan Cristante, Maitland-Niles, Veretout, Lorenzo Pellegrini, El Shaarawy, Nicola Zalewski, Tammy Abraham.

Venezia’nın 11’i Belli mi?

Venezia’nın muhtemel kadrosu: Niki Maenpaa, Ampadu, Ceccaroni, Caldara, Molinaro, Dor Peretz, Tessmann, Aramu, Crnigoj, Kiyine, Thomas Henry.

İddaa Tahmini

Kümede kalmak için kazanmaktan başka şansı olmayan Venezia’nın bu hafta Roma deplasmanında skor üreteceğini ancak, bu sezon bir türlü çözüm bulamadığı savunmadaki zafiyetlerine devam ederek, kalesini gole kapatamayacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.68

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.80

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollerin atıldığı mücadeleden kazanan çıkmadı. Venezia galip gelemeyerek İtalya Serie A Ligi’ne veda ederken, ev sahibi Roma ise 1 puanla ligdeki yerini korudu. Kazananları tebrik ederiz.