Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Wolfsburg Bayern Münih Bahis Tahmini 14.05.2022

Almanya Bundesliga‘nın şampiyonu Bayern Münih, ligin on maçına Wolfsburg deplasmanında çıkacak. 14 Mayıs Cumartesi günü Türkiye saati ile 16:30’da başlayacak mücadeleyi beIN CONNECT ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

Rexbet, Wolfsburg galibiyetine 5.00, beraberliğe 5.00, Bayern Münih galibiyetine ise 1.55 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.23, 2.5 Alt 4.39 olarak verilmiş.

Wolfsburg Galibiyet Hedefinde

Konuk olduğu Köln deplasmanından Yannick Gerhardt’ın golüyle 1-0 galibiyetle dönmeyi başaran Wolfsburg, Almanya Bundesliga’da son 3 haftadan mağlubiyet almadan çıkmayı başardı. Kümede kaldıktan sonra daha iyi performanslar sergilemeye başlayan Wolfsburg, Mainz karşısında 5-0, Köln karşısında ise 1-0’lıı skorlarla kazanırken, Stuttgart deplasmanından ise 1-1’lik beraberlikle döndü. Bu sezonki hedefleri sona eren ve son hafta prestij maçına şampiyon Bayern Münih karşısında çıkacak olan Florian Kohfeldt’in öğrencileri, 34. hafta öncesi 41 puanla 13. sırada yer alıyor.

Bayern 2 Haftadır Puan Kaybediyor

Almanya Bundesliga’da bitime 4 hafta kala, Nagelssman yönetiminde şampiyonluğunu ilan eden Bayern Münih, Der Klassiker zaferinin ardından kutlamalara başlarken, son 2 haftayı puan kayıplarıyla geçirdi. Mainz deplasmanında alınan 3-1’li mağlubiyetin ardından, sahasında Stuttgart ile 2-2 berabere kalan konuk ekip, son haftaya en yakın rakibine 10 puan fark açarak girmeyi başardı. Şampiyonluğun ardından puan kayıpları peş peşe gelse de, Bayern Münih hala Bundesliga’nın en etkili takımı. Son 2 hafta etkili hücum performansından ödün vermeyen Münih, savunmada ise şampiyonluğun ardından önemli hatalara imza attı. Ligin son maçına Wolfsburg deplasmanında çıkacak olan şampiyon, sezonu galibiyetle noktalamak istiyor.

Wolfsburg – Bayern Münih Maç Bilgileri

Wolfsburg – Bayern Münih Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Volkswagen Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Wolfsburg takımında Paulo Otavio, Luca Waldschmidt ve William sakat. Bayern Münih cephesinde ise Kingsley Coman kart cezalısı. Bouna Sarr’ın sakatlığı bulunuyor.

Wolfsburg’un 11’i Belli mi?

Wolfsburg’un muhtemel kadrosu: Koen Casteels, Brooks, Roussillon, Bornauw, Baku, Lacroix, Gerhardt, Max Kruse, Steffen, Xaver Schlager, Lukas Nmecha.

Bayern Münih’in 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Sven Ulreich, Benjamin Pavard, Niklas Süle, Dayot Upamecano, Lucas Hernandez, Jamal Musiala, Joshua Kimmich, Serge Gnabry, Leroy Sane, Thomas Müller, Robert Lewandowski.

İddaa Tahmini

Bayern Münih şampiyonluğunu ilan etmesiyle birlikte üst üste puan kayıpları yaşasa da, sezonun son maçında galip gelmeyi başarır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.37

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 1.55

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Şampiyon Bayern Münih deplasmanda üstünlüğünü koruyamadı. 2-0 öne geçen Bavyera ekibi, 90 dakika sonunda 2-2’lik beraberliğe razı geldi.