LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Espanyol Valencia İddaa Tahmini 14.05.2022

İspanya La Liga’da son haftalarda galibiyet almakta zorlanan iki takım, Espanyol ve Valencia karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele saat 19.30’da start alacak ve Smart Spor kanalından takip edilebilecek.

Espanyol Valencia arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde. Espanyol kazanır 2.62, beraberlik 3.35, Valencia kazanır ise 2.88 olarak açıklanmış.

Espanyol 5 Maçtır Kayıp

Espanyol, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Hafta içi konuk oldukları Alaves deplasmanında 2-1 kaybettiler. La Liga’da galibiyet hasretleri 5 maça çıkmış oldu. Üst üste 5 maçtır galibiyet alamayan Vicente Moreno’nun ekibi, sezonun son iç saha maçında Valencia ile karşılaşacak. Espanyol, sezonun ilk yarısında Mestalla’da oynadığı karşılaşmayı 2-1 kazanmayı başarmıştı. Bu hafta Valencia’yı konuk edecek Espanyol’da Yangel Herrera kart cezalısı. Oscar Gil, Manuel Morlanes ve Keidi Bare’nin ise sakatlıkları var.

Valencia 7 Maçtır Kazanamıyor

Valencia’da galibiyet hasreti devam ediyor. Geçtiğimiz hafta içi Mestalla’da konuk ettikleri Real Betis’e 3-0 kaybettiler. Maxi Gomez ve Goncalo Guedes’in yedek başlaması ise sürpriz gelişmelerden biriydi. Taraftarı önünde 3-0 mağlup olan Valencia’da işler yolunda gitmiyor. La Liga’da üst üste 7 maçtır galibiyet alamayan Jose Bordalas’ın ekibinin bu hafta Espanyol deplasmanında da işi zor diyebiliriz. Maç öncesinde Valencia’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Espanyol – Valencia Maç Bilgileri

Espanyol – Valencia Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Smart Spor kanalından Türkiye saati ile 19.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele RCDE Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Espanyol’da Yangel Herrera kart cezalısı. Oscar Gil, Manuel Morlanes ve Keidi Bare’nin ise sakatlıkları var.

Espanyol'un ilk 11’i Belli mi?

Espanyol’un muhtemel kadrosu: Diego Lopez, Aleix Vidal, Adria Giner, Leandro Cabrere, Ribaudo, Sergi Darder, Oscar Melendo, Yangel Herrera, Keidi Bare, Adrian Embarba, Javier Puado Diaz, Raul De Tomas

Valencia'nın ilk 11’i Belli mi?

Valencia’nın muthtemel kadrosu: Jaume Domenech, Thierry Correia, Eray Cömert, Omar Alderete, Denis Jose Luis Gaya, Hugo Guillamon, Gonçalo Guedes, Manu Vallejo, Helder Costa, Hugo Duro, Maxi Lopez

İddaa Tahmini

Espanyol 5, Valencia ise 7 maçtır La Liga’da galibiyet alamıyor. Espanyol’un taraftarı önünde bu sezon çıkacağı son maç. Raul De Tomas önderliğinde 3 puan alırlar ve taraftarına galibiyet ile veda ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.23

Betroad Oranı: MS 1, Oran 2.6

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Valencia’da galibiyet hasreti 8 maça çıktı. Espanyol deplasmanında 1-1 berabere kaldılar.