İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 14.05.2022

14 Mayıs Cumartesi günü İtalya Serie A Ligi’nde sahne alacak 3 müsabakayı kupon olarak hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Empoli – Salernitana: MS 2, 1.84 (iddaa) – 2.10 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nde son 2 haftaya girilirken, 14 Mayıs Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 16:00’da sahne alacak mücadelede, Empoli ile Salernitana karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı S Sport 2 ve S Sport Plus. İtalya Serie A Ligi’nde son 2 haftaya girilirken, karşılaşmayı ev sahipliği yapacak olan Empoli, ligde kalmayı garantiledi. Ligin yeni temsilcisi Aurelio Andreazzoli önderliğinde 36 haftalık fikstürden 9 galibiyet, 10 beraberlik, 17 mağlubiyetle 37 puan toplamayı başardı ve 14. sırada yer aldı. Son haftalarda bol gollü mücadelelere imza atan Empoli, Napoli karşısında 2-0 geriden gelerek 3-2’lik galibiyete imza atarken, son 2 hafta önce 9 kişi kaldığı Torino’ya 3-1, geçtiğimiz hafta ise İnter’e deplasmanda 4-2 kaybetti. Ligde kaldıktan sonra düşüşe geçen ev sahibi, iyi hücum ve kötü savunma performansıyla bu sezon dikkat çekiyor. Salernitana cephesinde Davide Nicola etkisini izliyoruz. Teknik adam ilk 30 haftanın en zayıf halkası olmaktan kurtulamayan takımını, son 6 haftada namağlup bir performans grafiğine taşırken, 4 galibiyet, 2 beraberliğe imza atan Salernitana düşme potasından kurtuldu. Bitime 2 hafta kala düşme hattının 1 puan üzerinde yer alan konuk ekip, Empoli ve Udinese’yi mağlup etmesi halinde ligde kalacak. Ligin yeni temsilcisi Serie A Ligi’nde kolay vazgeçmeyeceğini son haftalarda bizlere ispatladı. Geçtiğimiz hafta düşme hattındaki rakibi Cagliari ile sahasında karşı karşıya gelen Salernitana, Verdi’nin gollüyle 1-0 öne geçmeyi başarırken, tam 10 dakika uzatma gösterilen maçta galibiyeti yediği son dakika golüyle kaçırdı. Salernitana cephesinde tehlike 6 haftalık harika performansa rağmen devam ediyor. İtalya Serie A Ligi’nde kümede kalmak için iyi performansını sürdürmek zorunda olan Salernitana, ligde hedefsiz kalan Empoli karşısında galip gelmeyi başaracak ve düşme hattının üzerinde yer alacaktır.

Hellas Verona – Torino: KGVAR, 1.49 (iddaa) – 1.66 (Bets10) ; S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından 14 Mayıs Cumartesi günü naklen yayınlanacak olan mücadelede, Hellas Verona ile Torino karşı karşıya gelecek. İtalya Serie A Ligi mücadelesi Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak. Hellas Verona, İtalya Serie A Ligi’nde 3 haftadan 7 puanla namağlup çıkarak Avrupa umutlarını sürdürürken, geçtiğimiz hafta evinde lider Milan’a 3-1 kaybederek, Avrupa umutlarını bitime 2 hafta kala matematiksel olarak kaybetti. Milan karşısında maça iyi başlayan Igor Tudor’un öğrencileri, 1-0 öne geçmeyi başarsa da, skoru koruyamadı. Sezona Tudor geldikten sonra hücum performansıyla damga vuran ev sahibi, savunmada ise 2 farklı teknik adamla da başarı yakalayamadı. Konferans Ligi potasıyla puan farkı 7’ye yükselirken, Hellas Verona bu hafta Torino karşısına hedefsiz çıkacak. İtalya Serie A Ligi’nde tam 6 haftadır bileği bükülmeyen Torino, geçtiğimiz hafta şampiyonluk umutlarını korumak için kazanması gereken Napoli karşısında 1-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. Tam 73 dakika boyunca rakibine dirense de mağlubiyetten kurtulamayan Ivan Juric’in öğrencileri, mağlup olsa da oyun olarak son haftalardaki etkisin sürdürdü. 47 puanla 10. sırada yer alan ve yoluna hedefsiz devam edecek olan Torino, sezonun ilk yarısı iç sahada 1-0 mağlup etmeyi başardığı Hellas Verona karşısında galibiyete arayacak. Ivan Juric’in öğrencilerini son haftalarda hem iç sahada hem de deplasmanda mağlup etmek kolay değil. Yoluna hedefsiz olarak devam eden iki takımın 3 puan mücadelesinde taraf bahsi oldukça güç. Son haftalarda iyi oynayan Verona ve Torino’nun mücadelede skor üretmeyi başaracağını düşünüyorum.

Roma – Venezia: KGVAR, 1.68 (iddaa) – 1.80 (Bets10) ; 14 Mayıs Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 21:45’te, Roma sahasında Venezia’yı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nin 37. hafta mücadelesini S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından izleyebilrisiniz. UEFA Konferans Ligi’ne damga vuran Jose Mourinho’nun öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nde üst üste puan kayıpları yaşadı. Roma yarı finalist olarak Leicester City’e 2 maçta da kaybetmezken, 1-1 ve 1-0’lık skorlarla finalist olmayı başardı. Finalde Feyenoord ile karşılaşacak olan ev sahibi, İtalya Serie A Ligi’nde ise İnter mağlubiyetinin ardından sahasında Bologna ile golsüz berabere kalırken, Konferans Ligi dönüşünde geçtiğimiz hafta Fiorentina’ya deplasmanda 2-0 kaybetti. Konferans Ligi’ni kazanmak için ligde ödün vermeye başlayan Roma, 3 haftadır kaybettiği puanları son 2 haftada telafi etmek istiyor. 5. sırayı Lazio’ya kaptıran ev sahibi, rakibinden 3 puan uzaklıkta yer alıyor. İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Bologna’yı harika bir geri dönüşle 4-3 mağlup etmeyi başaran Venezia, ligde kalma umutlarını sürdürse de, konuk ekibin son 2 haftada mucizeye ihtiyacı olduğunu söyleyelim. Ligin en alt sırasında yer almaya devam eden Venezia, son 2 hafta kazanmak zorunda. Konuk ekip kazansa dahi, üzerinde yer alan 3 takımında puan kaybetmesini beklemek zorunda. Yeni hocası Andrea Soncin ile 11 maçlık galibiyet hasretine son vermeyi başaran Venezia, Roma’yı mağlup edememesi halinde İtalya Serie A Ligi’ne veda edecek. Ligin yeni temsilcisinin hem bu maçta hem de ligde kalmak konusunda işinin çok zor olduğunu söyleyelim. Kümede kalmak için kazanmaktan başka şansı olmayan Venezia’nın bu hafta Roma deplasmanında skor üreteceğini ancak, bu sezon bir türlü çözüm bulamadığı savunmadaki zafiyetlerine devam ederek, kalesini gole kapatamayacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 4.60

Bets10 Bahis Oranı: 6.27