İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 14.05.2022

14 Mayıs Cumartesi günü Almanya Bundesliga’da sezon sona ererken, fikstürde yer alan 3 mücadeleyi kupon olakar hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Arminia Bielefeld – Leipzig: H2, 1.50 (iddaa) – 1.72 (Bets10) ; 14 Mayıs Cumartesi günü Almanya Bundesliga’nın son haftası kapsamında, Arminia Bielefeld ile Leipzig karşı karşıya gelecek. Ligin alt ve üst sıralarını yakından ilgilendiren zorlu mücadele Türkiye saati ile 16:30’da, Tivibu Spor Konferans ve tivibu SPOR 4 ekranlarından canlı yayınlanacak. Almanya Bundesliga’da son haftaya girilirken, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Bochum deplasmanından 2-1’lik mağlubiyetle dönen ve son 10 haftanın tamamında puan kaybeden Arminia Bielefeld’in, ligde kalmak için mucizeye ihtiyacı var. Play Out hattındaki Stuttgart ile arasında 3 puan fark bulunan ev sahibi, kazansa dahi hem rakibinin puan kaybetmesini beklemek zorunda, hem de aradaki 7 averaj farkı kapatmak zorunda. Geçtiğimiz hafta Bochum mağlubiyetiyle birlikte tüm oyuncular yıkımı yaşarken, ev sahibinin artık buradan dönmesi mucizelerin ötesinde diyebiliriz. Leipzig karşısında veda maçına çıkacak olan Bielefeld, sezonun ilk yarısında 2-0 mağlup etmeyi başardığı Leipzig karşısında zoru başarmak isteyen ekip, son 10 haftadaki kötü performansıyla bundan çok uzakta. Almanya Bundesliga’nın 33. haftasında Leipzig harika bir galibiyet almayı başarırken, Avrupa dönüşü kötü gidişata son vermeyi başardı ve 4. sıradaki yerini korudu. Evinde ağırladığı Augsburg karşısında 4-0’lık galibiyete imza atan Domenico Tedesco’nun öğrencileri, son 3 maçını kaybetmiş ve düşüşe geçmişti. UEFA Avrupa Ligi’nde finalist olmak için Almanya Bundesliga’da, Union Berlin ve Gladabach’a kaybeden konuk ekip, Avrupa sahnesinde 1-0 mağlup etmeyi başardığı Rangers’a rövanşta 3-1 kaybederek elenince, rotasını lige çevirdi. Şampiyonlar Ligi’ne gitmek isteyen Leipzig, haftayı galibiyetle kapatarak en yakın rakibiyle arasındaki 2 puan farkı korudu. Konuk ekip bu haftada kazanarak, işini şansa bırakmak istemiyor. Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz haftaya farklı galibiyetle damga vuran Leipzig, etkisini son maça taşıyacak ve deplasmanda farklı galibiyetlerine devam ederek, sezonu 4. olarak kapatacaktır.

Bayer Leverkusen – Freiburg: 3.5 ÜST, 1.74 (iddaa) – 1.96 (Bets10) ; Bayer Leverkusen evinde Freiburg’u konuk edecek. Almanya Bundesliga’nın son haftasında, 14 Mayıs Cumartesi günü sahne alacak zorlu mücadeleyi, Türkiye saati ile 16:30’da, Tivibu Spor Konferans ekranlarından naklen izleyebilirsiniz. Gerardo Seoane ve öğrencileri son haftalardaki harika hücum performansını Hoffenheim deplasmanında 4-2’lik galibiyetle sürdürürken, 3’te 3 yapmayı başaran ev sahibinde galibiyet serisi 2.’lik için yeterli olmazken, 3. sırayı son hafta öncesi garanti almasını sağladı. Fürth, Frankfurt ve Hoffenheim karşısında farklı galibiyetlere imza atan Bayer Leverkusen, 3 haftada tam 10 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Yerini garanti altına alan ev sahibi bu hafta vedayı Freiburg karşısında yapacak. Sezonu galibiyetle kapatmak isteyen Bayer Leverkusen, sezonun ilk yarısında 2-1 mağlup olduğu rakibi karşısında 3 puan arayacak. Almanya Bundesliga’da 4 haftaya attığı 12 gol, aldığı 3 galibiyet, 1 beraberlikle damga vuran Freiburg, Şampiyonlar Ligi hedefine çok yaklaşırken, geçtiğimiz hafta sahasında büyük bir hataya imza attı ve Union Berlin’e 4-1 kaybederek, 4. sıradaki yerini Leipzig’e kaptırdı. Son maçta Bayer Leverkusen’i deplasmanda mağlup etmek zorunda kalan Christian Streich’in öğrencileri, kazanarak rakibinin puan kaybetmesini beklemek zorunda. Son haftalardaki en kötü performansını sergilese de, skor üretmeyi başaran Freiburg, rakibi gibi son maçlarda iyi hücum performansıyla dikkat çekiyor. Galibiyet ve gole ihtiyacı olan Freiburg, sezonun ilk yarısında 2-1 mağlup etmeyi başardığı Bayer Leverkusen karşısına 3 puan için çıkacak. İki ezeli rakibin karşı karşıya geleceği son hafta öncesi, taraflar iyi hücum performanslarıyla dikkat çekiyor. Üst sıraların zorlu mücadelesinde 3.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

Stuttgart – Köln: KGVAR, 1.24 (iddaa) – 1.40 (Bets10) ; Almanya Bundesliga sahnesinde son haftaya girilirken, Play Out hattındaki Stuttgart evinde Avrupa hedefindeki Köln’ü konuk edecek. 14 Mayıs Cumartesi günü Türkiye saati ile 16:30’da başlayacak mücadeleyi Tivibu Spor Konferans ve tivibu SPOR 5 ekranlarından izleyebilirsiniz. Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta şampiyon Bayern Münih’e deplasmanda konuk olan Stuttgart, 2-2’lik beraberlikle birlikte doğrudan küme düşme tehlikesini büyük ölçüde atlatırken, en yakın rakibin Hertha Berlin ile puan farkını 3’e indirdi. Ev sahibinin 1-0 öne geçtiği Münih karşısında galibiyeti kaçırdığını söyleyebiliriz. Son 6 haftada puan kaybeden Stuttgart, düşme hattındaki Bielefeld’in 3 puan üzerinde yer alırken, rakibiyle arasında 7 averaj fark bulunuyor. Hertha Berlin’den de averaj olarak bariz üstünlüğü bulunan Stuttgart, bu hafta Köln’ü mağlup ederek, Hertha Berlin’in mağlup olmasını beklemek zorunda. Pellegrino Matarazzo’nun öğrencileri Play Out mücadelesi vermek istemiyorsa, kazanmak zorunda. Konuk ekip Köln, Almanya Bundesliga sahnesinde son haftaya 52 puanla 7. sırada girerken, Steffen Baumgart ve öğrencilerinin Avrupa umutları devam ediyor. Mainz, Gladbach, Bielefeld ve Augsburg karşısında aldığı üst üste galibiyetlerle üst sıraları bırakmayan Köln, geçtiğimiz hafta evinde hedefsiz Wolfsburg’a 1-0 kaybetti. Son hafta öncesi Konferans Ligi potasının 2, UEFA Avrupa Ligi potasının ise 3 puan gerisine düşen konuk ekip, Stuttgart deplasmanına kazanmak zorunda çıkacak. İyi bir sezon geçiren Köln, sezonun meyvelerini toplamak için deplasmanda kazanmak zorunda. Sezonun ilk yarısında Stuttgart’ı 1-0 mağlup etmeyi başaran konuk ekip, bu hafta ligde kalmak için çok daha dirençle sahaya çıkacak bir rakibi karşısında bulacak olsa da, Köln son haftalardaki performansıyla kazanabilecek güçte olduğunu bizlere gösterdi. İki takımda sahaya mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak. Bir takım kümede kalmak için, diğer takım ise Avrupa’ya gitmek için kazanmak zorunda. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, Karşılıklı Gol Var seçeneği denenmeye değer.

Toplam İddaa Oranı: 3.23

Bets10 Bahis Oranı: 4.71