İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 14.05.2022

14 Mayıs Cumartesi günü için Almanya Bundesliga’nın son hafta mücadelelerini kupon olarak hazırladık. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Wolfsburg – Bayern Münih: MS 2, 1.37 (iddaa) – 1.55 (Bets10) ; Almanya Bundesliga’nın şampiyonu Bayern Münih, ligin on maçına Wolfsburg deplasmanında çıkacak. 14 Mayıs Cumartesi günü Türkiye saati ile 16:30’da başlayacak mücadeleyi beIN CONNECT ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. Konuk olduğu Köln deplasmanından Yannick Gerhardt’ın golüyle 1-0 galibiyetle dönmeyi başaran Wolfsburg, Almanya Bundesliga’da son 3 haftadan mağlubiyet almadan çıkmayı başardı. Kümede kaldıktan sonra daha iyi performanslar sergilemeye başlayan Wolfsburg, Mainz karşısında 5-0, Köln karşısında ise 1-0’lıı skorlarla kazanırken, Stuttgart deplasmanından ise 1-1’lik beraberlikle döndü. Bu sezonki hedefleri sona eren ve son hafta prestij maçına şampiyon Bayern Münih karşısında çıkacak olan Florian Kohfeldt’in öğrencileri, 34. hafta öncesi 41 puanla 13. sırada yer alıyor. Almanya Bundesliga’da bitime 4 hafta kala, Nagelssman yönetiminde şampiyonluğunu ilan eden Bayern Münih, Der Klassiker zaferinin ardından kutlamalara başlarken, son 2 haftayı puan kayıplarıyla geçirdi. Mainz deplasmanında alınan 3-1’li mağlubiyetin ardından, sahasında Stuttgart ile 2-2 berabere kalan konuk ekip, son haftaya en yakın rakibine 10 puan fark açarak girmeyi başardı. Şampiyonluğun ardından puan kayıpları peş peşe gelse de, Bayern Münih hala Bundesliga’nın en etkili takımı. Son 2 hafta etkili hücum performansından ödün vermeyen Münih, savunmada ise şampiyonluğun ardından önemli hatalara imza attı. Ligin son maçına Wolfsburg deplasmanında çıkacak olan şampiyon, sezonu galibiyetle noktalamak istiyor. Bayern Münih şampiyonluğunu ilan etmesiyle birlikte üst üste puan kayıpları yaşasa da, sezonun son maçında galip gelmeyi başarır.

Mainz – Frankfurt: MS 1, 1.44 (iddaa) – 1.62 (Bets10) ; 14 Mayıs Cumartesi günü Almanya Bundesliga’da sezon sona ererken, Mainz evinde Frankfurt’u konuk edecek. Tivibu Spor Konferans ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 16:30. Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta Hertha Berlin deplasmanına konuk olan Mainz, şampiyonluğunu ilan eden Bayern Münih’i iç sahda 3-1 mağlup ederek, 5 maçtır devam eden kötü gidişatına son vermeyi başarırken, hedefsiz olarak yoluna devam etmesine karşın, ligde kalma mücadelesi veren Hertha Berlin’i deplasmanda 2-1 mağlup ederek, galibiyetlerine devam etti. Bo Svensson’un öğrencileri son haftalarda sürpriz sonuçlara imza atmayı başarırken, 45 puanla 9. sırada kendisine yer buldu. Son haftaya prestij için çıkacak olan Mainz, kendisi gibi ligde hedefleri kalmayan Frankfurt karşısında galibiyet arayacak. Oliver Glasner’in öğrencileri, UEFA Avrupa Ligi’nde namağlup finalist. Almanya Bundesliga’da bu sezon iyi bir performans grafiği ortaya koyamayan konuk ekip, uzun süre önce rotasını UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğuna çevirirken, D Grubu’ndan namağlup lider çıktıktan sonra, Real Betis, Barcelona ve West Ham’ı eleyerek, finalde Rangers’ın rakibi oldu. Almanya Bundesliga’da ise 33 haftadan 42 puan toplayabilen ve 12. sırada yer alan Frankfurt, tam 7 haftadır ligde galip gelemiyor. Bundesliga karnesi oldukça etkisiz kalan konuk ekip, UEFA Avrupa Ligi’ne ise tam anlamıyla damga vurdu. Ligde son sınavını Mainz deplasmanında verecek olan Frankfurt, deplasmanda kazanarak Avrupa Ligi finaline moralli gitmek istiyor. Son haftalarda sürpriz galibiyetleriyle dikkat çekmeyi başaran Mainz, hedefsiz Frankfurt karşısında iç saha avantajıyla galibiyet adına denenmeye değer taraf.

Dortmund – Hertha Berlin: KGVAR, 1.27 (iddaa) – 1.40 (Bets10) ; Almanya Bundesliga’da son hafta, 2. sıradaki Borussia Dortmund ile düşme tehlikesindeki Hertha Berlin’in 3 puan mücadelesine sahne olacak. beIN CONNECT ve tivibu SPOR 3 ekranlarından 14 Mayıs Cumartesi günü naklen yayınlanacak maçın başlama saati 16:30. Almanya Bundesliga’da son haftaya girilirken, 33haftadan 21 galibiyet, 3 beraberlik, 9 mağlubiyetle 66 puan toplamayı başaran Borussia Dortmund, geçtiğimiz hafta Fürth deplasmanında aldığı 3-1’lik galibiyetle 2. sıradaki yerini garanti altına aldı. Bu sezon Marco Rose önderliğinde kupa sevinci yaşamayan ev sahibi, yeni sezon için kadro yapılanmasına şimdiden başladı. Halaand yüksek bir bonservis bedeliyle gelecek sezon takımdan ayrılırken, yerine Salzburg forması giyen Adeyemi geldi. Son sınavını Hertha Berlin karşısında verecek olan Dortmund, sezonun ilk yarısında 3-2’lik skorla mağlup olduğu rakibi karşısına hedefsiz çıkacak. Hertha Berlin için tehlike devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sahasında Mainz’ı konuk eden Felix Magath’ın öğrencileri, karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrılırken, ligde kalma şansını son maça bıraktı. Son hafta Dortmund karşısında 1 puana ihtiyacı olan Hertha Berlin, Play Out hattından 3 puan uzaklıkta yer alırken, rakibi Stuttgart’ın tam 14 averaj gerisinde yer alıyor. İşini şansa bırakmaması için kaybetmemekten başka şansı olmayan Hertha Berlin, sezonun ilk yarısında Dortmund’u 3-2 mağlup etmeyi başarmıştı. Hedefsiz bir rakiple karşılaşacak olan konuk ekip, göreve Felix Magath geldikten sonra 7 haftadan 3 galibiyet, 3 mağlubiyet, 1 beraberlik aldı ve sezon genelinin aksine daha iyi bir futbol sergilemeye başladı. Bir tarafta hedeflerine ulaşan Dortmund, diğer tarafta ise kümede kalmak için 1 puana ihtiyacı olan Hertha Berlin var. İki takımında ligin son maçında gol bulacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 2.50

Bets10 Bahis Oranı: 3.51