Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lyon Nantes Bahis Tahmini 14.05.2022

14 Mayıs Cumartesi akşamı Fransa Ligue 1 sahnesinde 37. hafta heyecanı yaşanırken, Lyon evinde Nantes’i konuk edecek. Türkiye saati ile 22:00’de başlama düdüğü çalınacak mücadeleyi beIN CONNECT ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

Betroad, Lyon galibiyetine 1.45, beraberliğe 5.00, Nantes galibiyetine ise 6.50 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.39, 2.5 Alt 3.12 olarak verilmiş.

Lyon Avrupa Hedeflerini Kaybetti

Bu sezon rotasını UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğuna çeviren Lyon, Avrupa hayallerine çeyrek finalist olarak veda etmesinin ardından, Ligue 1 sahnesinde bir türlü toparlanmayı başaramadı ve sezonun sona ermesine 2 hafta kala hedefsiz kaldı. Geçtiğimiz hafta Metz deplasmanında alınan 3-2’lik mağlubiyet ev sahibinin gelecek sezonki Avrupa hayallerini tamamen suya düşürdü. Son 4 haftadan 2 galibiyet, 2 mağlubiyet alan Peter Bosz ve öğrencileri, 36 hafta sonunda ise 15 galibiyet, 11 beraberlikle 55 puan toplayabildi. Hedefsiz kalan Lyon, galibiyet adına güven vermiyor.

Nantes Formunun Zirvesinde

Nantes takımında moraller çok yüksek. Fransa Ligue 1’de 3 haftadır bileği bükülmeyen ve bitime 2 hafta 9. sırada yer alan konuk ekip, bu sezon en büyük sürprize ise Fransa Kupası’nda imza attı ve finalist olarak Nice’ı 1-0 mağlup ederek, kupayı müzesine götürdü. Şampiyonluğun ardından Fransa Ligue 1’de, Rennes’i iç sahada 2-1 mağlup etmeyi başaran Nantes, son haftalarda iki kulvarda birden harika performanslar sergilemeye başladı. Ligde hedefsiz kalsa da, kolay kolay maç kaybetmeyen Antoine Kombouare’nin öğrencileri, bu hafta Lyon deplasmanına konuk olacak. Nantes seriyi Lyon karşısında sürdürmek istiyor.

Lyon – Nantes Maç Bilgileri

Lyon – Nantes Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Florent Batta. Mücadele Parc Olympique Lyonnais Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lyon takımında Rayan Cherki ve Sinaly Diomande sakat. Nantes cephesinde ise Pedro Chirivella ve Charles Traore’nin sakatlığı bulunuyor.

Lyon’nun 11’i Belli mi?

Lyon’nun muhtemel kadrosu: Anthony Lopes, Da Silva, Milagres, Emerson, Malo Gusto, Lukeba, Bruno, Thiago Mendes, Paqueta, Moussa Dembele, Tino Kadewere.

Nantes’in 11’i Belli mi?

Nantes’in muhtemel kadrosu: Alban Lafont, Sylla, Dennis Appiah, Castelletto, Corchia, Moutoussamy, Regis Coco, Wylan Cyprien, Bukari, Merlin, Kolo.

İddaa Tahmini

İki takımında bitime 2 hafta kala bu sezonki hedefleri sona erdi. Sahaya sadece kazanmak için çıkacak olan Lyon ve Nantes, karşılaşmada karşılıklı goller bulmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.39

Betroad Oranı KGVAR, Oran 1.50

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: 5 golün atıldığı zorlu mücadelede, iki takımda harika hücum performansları sergilerken, zor günler geçiren Lyon 3 gole 3 puanı hanesine yazdırdı. Kazananları tebrik ederiz.