TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Alanyaspor Gaziantep FK Bahis Tahmini 15.05.2022

Spor Toto Süper Lig’de kümede kalmayı garantileyen Gaziantep FK deplasmanda, Alanyaspor’un konuğu olacak. Saat 19.00 başlayacak karşılaşma Beın Sports 4 kanalından canlı olarak izlenebilecek. 

Alanyaspor ile Gaziantep FK zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Betroad oranlarını ele alacak olursak Alanyaspor galibiyetinin 1.64, beraberlik tercihinin 4.75, Gaziantep FK galibiyetinin ise 5.00 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Alanyaspor’dan 3 Puan 

Alanyaspor, Süper Lig’de üst üste 2 haftadır kazanmayı başarıyor. 2 hafta önce Yeni Malatyaspor’u iç sahada 2-1 ile geçen Akdeniz ekibi, geçtiğimiz hafta sonu ise Adana Demirspor’u 2-1 mağlup etti. Başakşehir’in puan kaybettiği haftayı kazanarak geçen Alanyaspor, 4. sıra hedefini devam ettiriyor. Başakşehir’in 3 puan gerisinde yer alan Francisco Farioli’nin ekibi, bu hafta ise Gaziantep FK’yı konuk edecek. Maç öncesinde Alanyaspor’da savunmadan Chidozie Awaziem kart cezalısı. 

Gaziantep FK Kümede Kaldı 

Gaziantep FK, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı. Bu beraberlik ile kümede kalmayı garantilediler. Süper Lig’de özellikle son 2 aydır düşüş yaşayan Erol Bulut’un öğrencileri, en azından kümede kalmayı garantiledi ve biraz olsun nefes aldı. Süper Lig’de bu hafta ise Alanyaspor deplasmanına konuk olacaklar. Önümüzdeki sezonda Gaziantep FK’nın yoluna Erol Bulut ile devam edeceğini belirtelim. Maç öncesinde Gaziantep FK’da Torgeir Borven’in sakatlığı devam ediyor. 

Alanyaspor – Gaziantep FK Maç Bilgileri

Alanyaspor – Gaziantep FK Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bahçeşehir Okulları Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Maç öncesinde Alanyaspor’da savunmadan Chidozie Awaziem kart cezalısı. Gaziantep FK’da Torgeir Borven’in sakatlığı devam ediyor.

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Marafona, Tayfur Bingöl, Miha Mevlija, Fatih Aksoy, Christian Borja, Joao Novais, Emre Akbaba, Daniel Candeias, El Mami Tetah, Oğuz Aydın, Wilson Eduardo

Gaziantep FK'nın ilk 11’i Belli mi?

Gaziantep FK’nın muhtemel kadrosu: Günay Güvenç, Oğuz Ceylan, Alin Tosca, Ertuğrul Ersoy, Steven Caulker, Alexandru Maxim, Alexander Merkel, Doğan Erdoğan, Furkan Özçal, Muhammet Demir, Joao Figueiredo

İddaa Tahmini

Alanyaspor’un Avrupa iddiası devam ediyor. Geçen hafta Adana Demirspor deplasmanında önemli bir galibiyet aldılar. Bu hafta taraftarı önünde Gaziantep FK’yı konuk edecek olan Alanyaspor, 3 puan almayı başarır.

İddaa Oranı: MS 1 Oran 1.44

Betroad Oranı: MS 1, Oran 1.64

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Alanyaspor, haftayı 3 puan ile kapattı. Gaziante FK karşısında net bir galibiyet alarak 3-0 kazandılar.