Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Aston Villa Crystal Palace Bahis Tahmini 15.05.2022

İngiltere Premier Lig’de hedefi bulunmayan iki takım, Aston Villa ve Crystal Palace karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 16.00’da başlayacak ve S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

Aston Villa ve Crystal Palace arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde verilmiş. Aston Villa kazanır 2.08, beraberlik 3.65, Crystal Palace kazanır ise 3.60 olarak açıklanmış.

Aston Villa Üstünlüğünü Koruyamadı

Aston Villa’nın Premier Lig’de iddiası bulunmuyor. Geçtiğimiz hafta içi Villa Park’ta Liverpool’u konuk eden Aston Villa, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. 1-0 öne geçmeyi başardılar ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Bu mağlubiyet ile Aston Villa’nın Premier Lig’de almış olduğu 3 maçlık yenilmezlik serisi sona ermiş oldu. Bu hafta ise Villa Park’ta Crystal Palace’ı konuk edecekler. Aston Villa’nın üst üste 3 maçı da Villa Park’ta oynayacağını belirtelim. Maç öncesinde Aston Villa’da Leon Bailey ve Kortney Hause’un sakatlıkları sürüyor.

Crystal Palace’dan Tek Gollü Galibiyet

Crystal Palace, geçtiğimiz hafta sonu tek golle kazanmayı başardı. Selhurst Park’ta konuk ettikleri Watford’u 1-0 mağlup ettiler ve son 3 maçta 7. puanlarını elde ettiler. Patrick Vieira’nın ekibi son 3 maçta Southampton ve Watford’u mağlup ederken, Leeds United ile de golsüz berabere kalmıştı. Crystal Palace’ın 11. sırada yer aldığını ve Premier Lig’de hedefi bulunmadığını belirtelim. Bu hafta ise Villa Park’ta Aston Villa’ya konuk olacaklar. Maç öncesinde Crystal Palace’da Nathan Ferguson’un sakatlığı devam ediyor.

Aston Villa – Crystal Palace Maç Bilgileri

Aston Villa – Crystal Palace Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat16.00’da başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Villa Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Maç öncesinde Aston Villa’da Leon Bailey ve Kortney Hause’un sakatlıkları sürüyor. Crystal Palace’da Nathan Ferguson’un sakatlığı devam ediyor.

Aston Villa'nın İlk 11'i Belli mi?

Aston Villa’nın muhtemel kadrosu: Damian Martinez, Matty Cash, Kortney Hause, Tyrone Mings, Lucas Digne, Douglas Luiz, John McGinn, Emi Buendia, Philip Coutinho, Ryan Bertrand, Ollie Watkins

Crystal Palace'ın ilk 11’i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Jack Butkand, Joel Ward, Joachim Andersen, Gary Cahill, Marc Guehi, Luka Milivojevic, Eberechi Eze, Will Hughes, Conor Gallagher, Wilfred Zaha, Jean-Philippe Mateta

İddaa Tahmini

İki takımında Premier Lig’de hedefi kalmadı. Kalan 2 haftada prestij maçlarına çıkacaklar. Villa Park’ta gollü bir maç beklentim var. Hem Aston Villa hem de Crystal Palace gol bulmayı başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.57

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.76

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Crystal Palace’da yenilmezlik serisi 4 maça çıktı. Aston Villa deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndüler.