TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fenerbahçe Fatih Karagümrük İddaa Tahmini 15.05.2022

Spor Toto Süper Lig’de 2. sıradaki yerini koruyan Fenerbahçe evinde, Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek. Saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Fenerbahçe bugün Fatih Karagümrük karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Fenerbahçe galibiyetine 1.50, beraberlik tercihine 5.00, Fatih Karagümrük galibiyetine 6.50 oran veriyor. 

Fenerbahçe 3 Puan Peşinde

Fenerbahçe, geçtiğimiz hafta sonu derbide Beşiktaş’ın konuğu oldu. Vodafone Park’ta Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldılar. Süper Lig’de yenilmezlik serisini devam ettiren İsmail Kartal’ın öğrencileri, tam 12 maçtır mağlubiyet yüzü görmüyor. Süper Lig’de oynadıkları son 12 maçta 10 galibiyet ve 2 beraberlik aldılar. Şampiyonlar Ligi’ne katılma umutlarını iyice arttıran Sarı Lacivertliler, bu hafta Kadıköy’de Fatih Karagümrük’ü konuk edecek. 1 puan almaları halinde ise Süper Lig’de sezonu 2. sırada tamamlamayı garantileyecekler. Maç öncesinde Fenerbahçe’de Mert Hakan kart cezalısı. Dimitris Pelkas, Kim Min Jae ve Miguel Crespo’nun sakatlıkları devam ediyor.

Fatih Karagümrük 5 Maçtır Kaybetmiyor

Fatih Karagümrük, son haftalarda önemli sonuçlar alıyor. Geçtiğimi hafta sonu iç sahada konuk ettikleri Göztepe’yi 3-1 mağlup etmeyi başardılar. Süper Lig’de son 5 maçta 13 puan toplayan Volkan Demirel’in ekibi, üst üste 3 maçtır da kazanmayı başarıyor. Avrupa Konferans Ligi’ne katılma umutları matematiksel olarak devam ediyor ama bunun çok zor bir ihtimal olduğunu belirtelim. Bu hafta Fenerbahçe deplasmanına konuk olacak Fatih Karagümrük’de önemli bir eksik yok.

Fenerbahçe – Fatih Karagümrük Maç Bilgileri

Fenerbahçe – Fatih Karagümrük Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 19.00’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler. Mücadele Ülker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Maç öncesinde Fenerbahçe’de Mert Hakan kart cezalısı. Dimitris Pelkas, Kim Min Jae ve Miguel Crespo’nun sakatlıkları devam ediyor. Fatih Karagümrük’de önemli bir eksik yok.

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Bright Osayi Samuel, Kim Min Jae, Marcel Tisserand, Ferdi Kadıoğlu, Luiz Gustavo, Miha Zajc, Jose Sosa, Diego Rossi, İrfan Can Kahveci, Serdar Dursun

Fatih Karagümrük’ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Emiliano Viviano, Vegar Hedenstad, Ervin Zukanovic, Salih Dursun, Caner Erkin, Kristijan Bistrovic, Lucas Biglia, Fabio Borini, Emre Mor, Yan Karamoh, Aleksandar Pesic

İddaa Tahmini

Fenerbahçe, Kadıköy’de üst üste galibiyetler almaya devam ediyor. Son olarak iç sahada Gaziantep FK’yı 3-2 ile geçtiler. Fatih Karagümrük, Süper Lig’de oynadığı son 6 karşılaşmada da kalesini gole kapatamadı. Maçları genelde bol gollü geçiyor. Kadıköy’de gollü bir maç beklentim var. 2.5 gol barajı aşılır. 

İddaa Oranı: 2.5 ÜST Oran 1.36

Best10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe, taraftarı önünde kazanamadı. Fatih Karagümrük ile golsüz berabere kaldılar. Bu sezon Fenerbahçe, Fatih Karagümrük’e karşı 2 maçta da galibiyet alamadı.