TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Giresunspor Başakşehir İddaa Tahmini 15.05.2022

Spor Toto Süper Lig’de Avrupa iddiasını sürdüren Başakşehir bu hafta deplasmanda, Giresunspor’un konuğu olacak. Zorlu karşılaşma saat 19.00’da start alacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Giresunspor ile Başakşehir takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını inceleyecek olursak Giresunspor galibiyetine 4.15, beraberlik tercihine 3.70, Başakşehir galibiyetine ise 1.94 verildiğini görüyoruz.

Giresunspor Lig’de Kaldı

Giresunspor, bildiğimiz gibi Süper Lig’de kümede kalmayı başardı. 2 hafta önce Adana Demirspor’u 2-0 ile geçen Karadeniz ekibi, kümede kalmayı garantilemişti. Geçtiğimiz hafta ise Altay deplasmanında 1-1 berabere kalan Hakan Keleş’in öğrencileri, Süper Lig’de oynadığı son 6 maçta sadece 1 kez mağlup oldu. Ocak ayında takıma katılan Umut Nayir’in gösterdiği performans ile önemli puanlar topladılar. Bu hafta ise iç sahada Başakşehir’i konuk edecekler. Maç öncesinde Giresunspor’da Aziz Behich kart cezalısı.

Başakşehir’de Konferans Ligi Umutları

Başakşehir, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Galatasaray ile golsüz berabere kaldı. Galatasaray karşısında 2 puan bırakan Başakşehir, en yakın takipçisi Alanyaspor’un 3 puan önünde yer alıyor. Avrupa Konferans Ligi’ne katılma şansları Başakşehir’in kendi elinde. Kalan 2 maçta alacakları 4 puan, Başakşehir’i Avrupa’ya götürecek. Bu hafta Giresunspor deplasmanına konuk olacak Emre Belözoğlu’nun ekibi, galibiyete yakın taraf. Giresunspor karşısında hata yapmayacaklarını düşünüyorum. Maç öncesinde Başakşehir’de önemli bir eksik yok.

Giresunspor – Başakşehir Maç Bilgileri

Giresunspor – Başakşehir Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak ve saat 19.00’da başlayacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Çotanak Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Maç öncesinde Giresunspor’da Aziz Behich kart cezalısı. Başakşehir’de ise önemli bir eksik yok.

Giresunspor'un ilk 11’i Belli mi?

Giresunspor’un muhtemel kadrosu: Okan Kocuk, Zeki Yavru, Douglas, Alexis Perez, Emre Taşdemir, Flavio, Magomed Suleymanov, Serginho,, Fousseni Diabate, Chiquinho, Umut Nayir

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Muhammed Şengezer, Ömer Ali Şahiner, Alexandru Epureanu, Leon Duarte, Hasan Ali Kaldırım, Daniel Aleksic, Berkay Özcan, Nacer Chadli, Trezeguet, Pizzi, Stefan Okaka

İddaa Tahmini

Başakşehir’in kazanması gereken bir karşılaşma. Geçen hafta Galatasaray karşısında 2 puan bıraktılar. 4. sıradaki yerlerini korumak adına 3 puan almaları şart. Başakşehir’den bu hafta galibiyet bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 2 Oran 1.71

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 1.94

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Başakşehir, 4. Sıradaki yerini tehlikeye soktu. Giresunspor ile 1-1 berabere kalan Başakşehir, 2 puan bıraktı.