TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Göztepe Beşiktaş İddaa Tahmini 15.05.2022

Spor Toto Süper Lig’de üst üste 13 maçtır galibiyet alamayan Göztepe evinde, Beşiktaş’ı konuk edecek. Saat 16.00’da başlayacak karşılaşmanın Beın Sports 1 kanalından yayınlanacağını belirtelim. 

Göztepe ile Beşiktaş zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Göztepe galibiyetinin 7.05, beraberlik tercihinin 4.75, Beşiktaş galibiyetinin ise 1.49 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Göztepe Yokları Oynuyor

Göztepe adına sezon haftalar öncesinden bitmişti. Bu sezon vasatı aşamayan İzmir ekibi, Süper Lig’de küme düştü. Geçtiğimiz hafta sonu Fatih Karagümrük deplasmanına konuk olan Sarı Kırmızılılar, sahadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de tam 13 maçtır kazanamayan Göztepe, bu 13 maçlık süreçte ise sadece 1 puan alabildi. Bu hafta Beşiktaş’ı konuk edecekler ve yine puan alma ihtimalleri düşük. Maç öncesinde Göztepe’de Wilker Angel’in sakatlığı devam ediyor.

Beşiktaş’ın İddiası Kalmadı

Beşiktaş, geçtiğimiz hafta sonu Vodafone Park’ta konuk ettiği Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı. Valerien Ismael yönetiminde  Süper Lig’de 6 maça çıkan Siyah Beyazlılar, bu karşılaşmalarda sadece 1 mağlubiyet yaşadı. Bu 6 maçlık süreçte ise 9 puan topladıklarını belirtelim. Trabzonspor’un Türkiye Kupası’ndan elenmesiyle birlikte Beşiktaş’ın Avrupa umutları sona erdi. Süper Lig’de bitime 2 hafta kaldı ve Beşiktaş’ın iddiası bulunmadığını belirtelim. Maç öncesinde Beşiktaş’ta Rıdvan Yılmaz kart cezalısı. Gökhan Töre ve Mehmet Topal ise sakat olan isimler.

Göztepe – Beşiktaş Maç Bilgileri

Göztepe – Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gürsel Aksel Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Maç öncesinde Göztepe’de Wilker Angel’in sakatlığı devam ediyor. Beşiktaş’ta ise Rıdvan Yılmaz kart cezalısı. Gökhan Töre ve Mehmet Topal ise sakat olan isimler.

Göztepe'nin 11’i Belli mi?

Göztepe’nin muhtemel kadrosu: Balazs Megyeri, Murat Paluli, Atakan Çankaya, Dino Arslanagic, Berkan Emir, Aytaç Kara, David Tijanic, Yalçın Kayan, Halil Akbunar, Lourency, Franco Di Santo

Beşiktaş’ın ilk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Ersin Destanoğlu, Necip Uysal, Serdar Saatçi, Wellinton, Umut Meraş, Miralem Pjanic, Atiba Hutchinson, Alex Teixeira, Rachid Ghezzal, Kenan Karaman, Michy Batshuayi

İddaa Tahmini

Beşiktaş, maçın favorisi. İki takımında Süper Lig’de iddiası bulunmuyor ama Beşiktaş, kadro kalitesiyle bu maçta öne çıkan taraf. Siyah Beyazlılar, haftayı 3 puan ile kapatmayı başarır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.40

Best10 Oranı: MS 2, Oran 1.49

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Beşiktaş, ilk yarıda 9 kişi kaldı ama maçı kazanmayı bildi. Göztepe deplasmanından 2-0’lık galibiyet ile döndüler.