LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Mallorca Rayo Vallecano Bahis Tahmini 15.05.2022

İspanya La Liga’da 4 maç aradan sonra mağlubiyet yaşayan Rayo Vallecano deplasmanda, Mallorca’ya konuk olacak. Zorlu karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve nesine.com sitesinden izlenebilecek.

Mallorca ile Rayo Vallecano takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını inceleyecek olursak Mallorca galibiyetine 1.62, beraberlik tercihine 3.80, Rayo Vallecano galibiyetine ise 6.60 verildiğini görüyoruz.

Mallorca 3 Puan İstiyor

Mallorca adına son şanslar diyebiliriz. Geçtiğimiz hafta içi Sevilla deplasmanına konuk olan Mallorca, sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. Aldıkları 1 puan ile kümede kalma umutlarını devam ettirdiler. La Liga’da oynadığı son 5 maçta 4 puan alabilen Javier Aguirre’nin ekibi, 33 puan ile düşme hattında yer alıyor. Bir üst sıradaki Cadiz’in sadece 2 puan gerisindeler. Bu hafta iç sahada konuk edecekleri Rayo Vallecano karşısında 3 puan almaları şart. Maç öncesinde Mallorca’da Aleksandar Sedlar ve Dominik Greif’in sakatlıkları devam ediyor.

Rayo Vallecano Evinde Mağlup

Rayo Vallecano’nun La Liga’da herhangi bir iddiası bulunmadığını belirtelim. La Liga’da kümede kalmayı garantilediler. Son haftalarda da çıkış yakalamışlardı ama bu çıkış hafta içi Vallecas’da son buldu. Konuk ettikleri Villarreal’e 5-1 kaybettiler. Sezonun en farklı yenilgisini alan Andoni Iraola Sagarna’nn öğrencileri, bu sezon ilk kez bir maçta 5 gol kalesinde gördü. La Liga’da 4 maç aradan sonar mağlubiyet yaşayan Rayo Vallecano, bu hafta Mallorca’nın konuğu olacak. Maç öncesinde Rayo Vallecano’da Unai Lopez ve Santiago Comesana kart cezalısı.

Mallorca – Rayo Vallecano Maç Bilgileri

Mallorca – Rayo Vallecano Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden Türkiye saati ile 20.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele El Toralin Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mallorca’da Aleksandar Sedlar ve Dominik Greif’in sakatlıkları devam ediyor. Rayo Vallecano’da Unai Lopez ve Santiago Comesana kart cezalısı.

Mallorca'nın ilk 11’i Belli mi?

Mallorca’nın muhtemel kadrosu: Manolo Reina, Joan Sastre, Antonio Raillo, Antonio Sanchez Navarro, Brian Olivan, Salva Sevilla, Dani Rodriguez, Iddrisu Mohammed, Brian Cufre, Victor Mollejo, Vedat Muriqi

Rayo Vallecano'nun ilk 11’i Belli mi?

Rayo Vallecano’nun muhtemel kadrosu: Stole Dimitrevski, Esteban Saveljich, Alejandro Catena, Luis Advincula, Oscar Trejo, Alvaro Garcia, Oscar Valentin, Isaac Palazon Camacho, Bebe, Francisco Garcia, Yacine Qasmi  

İddaa Tahmini

Mallorca’nın kazanması gereken bir maç. Olası bir puan kaybında küme düşebilirler. Rayo Vallecano karşısında kazanırlar ve kümede kalma umutlarını son haftaya taşırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.44

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.62

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Mallorca, altın değerinde bir 3 puan aldı. Rayo Vallecano’yu 2-1 mağlup ettiler ve kümede kalma umutlarını korudular.