Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Milan Atalanta İddaa Tahmini 15.05.2022

İtalya Serie A Ligi‘nde son 2 haftaya girilirken, lider Milan sahasında ezeli rakibi Atalanta‘yı konuk edecek. Dev maç 15 Mayıs Pazar akşamı Türkiye saat ile 19:00’da sahne alırken, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak. Mücadeleye Giuseppe Meazza Stadı ev sahipliği yapıyor.

Bets10, Milan galibiyetine 1.80, beraberliğe 4.00, Atalanta galibiyetine ise 4.20 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.57, beraberliğe 3.60, konuk ekibe ise 3.60 oran veriyor.

Milan Adım Adım Şampiyonluğa

İtalya Serie A Ligi’nin lideri Milan, adım adım şampiyonluğa ilerlerken en zorlu sınavına ezeli rakibi Atalanta karşısında çıkacak. 11 yıl aranın ardından İtalya Serie A Ligi’nde şampiyonluk şansını son 2 haftaya kadar taşıyan Stefano Pioli’nin öğrencileri, en yakın rakibi İnter ile arasındaki 1 puan farkı korumaya devam ederken, tam 14 haftadır mağlubiyet yüzü görmedi. Son 4 karşılaşmada ise Genoa, Lazio, Fiorentina ve Hellas Verona’yı mağlup eden ev sahibi, şampiyonluk yolundaki son iç saha maçına çıkıyor. İtalya Serie A Ligi’nde 18 şampiyonluğu bulunan Milan, ezeli rakiplerinin Serie A Ligi’nde hegemonyasına son vermek istiyor.36 haftadan 24 galibiyet, 8 beraberlik, 4 mağlubiyet çıkaran ev sahibi, attığı 64 gole karşı ise kalesinde sadece 31 gol gördü. Milan ligin en iyi hücum performansını sergilemese de, savunmadaki başarısı ev sahibini şampiyonluğa götürüyor.

Atalanta 4 Maçtır Kaybetmiyor

İtalya Serie A Ligi’nin son 4 haftasından toplanan 8 puan Atalanta için yeterli olmadı. Zor bir sezon geçiren konuk ekip bu sezon Avrupa ve İtalya Serie A Ligi’nde bir türlü aradığı başarıyı bulamadı. Şampiyonlar Ligi vedasının ardından UEFA Avrupa Ligi’nde yarı finalin kapısından dönen Gian Piero Gasperini’nin öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nde ise bitime 2 hafta kala 8. sırada kaldı. Son 2 haftada üst üste galibiyetlere ihtiyacı olan Atalanta, Konferans Ligi potasındaki Roma’nın averaj farklıyla gerisinde kalırken, UEFA Avrupa Ligi potasından ise sadece 3 puan uzaklıkta yer alıyor. Lidere deplasmanda konuk olacak olan Atalanta, rakibine şampiyonluk yolunda büyük bir darbe vurmak istiyor. Atalanta sezonun ilk yarısında ezeli rakibini sahasında konuk etmiş ve karşılaşmadan 3-2’lik mağlubiyetle ayrılmıştı.

Milan – Atalanta Maç Bilgileri

Milan – Atalanta Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Daniele Orsato. Mücadele San Siro Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Milan takımında Simon Kjaer sakat. Atalanta cephesinde ise Giuseppe Pezzella, Rafael Toloi ve Josip Ilicic’in sakatlığı bulunuyor.

Milan’nın 11’i Belli mi?

Milan’nın muhtemel kadrosu: Mike Maignan, Theo Hernandez, Fikayo Tomori, Gabbia, Kalulu, Saelemaekers, Brahim Diaz, Krunic, Ismael Bennacer, Rafael Leao, Zlatan Ibrahimovic.

Atalanta’nın 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Marco Sportiello, Merih Demiral, Hans Hateboer, Matteo Lovato, Maehle, Koopmeiners, Pasalic, Pessina, Freuler, De Roon, Muriel.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde bitime 2 hafta kala liderlik koltuğunda 1 puan farkla oturan Milan, 14 haftalık yenilmezlik serisini ezeli rakibi Atalanta karşısında galibiyetle taçlandıracak ve son haftaya lider girecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.57

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.80

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İtalya Serie A Ligi’nde haftaya lider giren Milan, ezeli rakibi karşısında farklı galibiyetle liderliğini sürdürdü ve şampiyonluktan 1 maç uzaklıkta kaldı. Ev sahibi son maçını kazanması halinde İtalya Serie A Ligi’nde uzun süre sonra zafere ulaşacak. Kazananları tebrik ederiz.