Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Napoli Genoa İddaa Tahmini 15.05.2022

İddaa fikstüründe 15 Mayıs Pazar günü yer alan İtalya Serie A Ligi‘nin 37. hafta mücadelesinde, Napoli sahasında Genoa‘yı konuk edecek. Türkiye saat ile 16:00’da sahne alacak mücadelenin yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2.

Rexbet, Napoli galibiyetine 1.85, beraberliğe 3.75, Genoa galibiyetine ise 4.20 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.68, KGYOK 2.15 olarak verilmiş.

Napoli’ye 3 Puan Yetmedi

İtalya Serie A Ligi’nin 36. haftasında Torino deplasmanına konuk olan Napoli, şampiyonluk iddiasını sürdürmek için kazanması gereken maçtan Fabian Ruiz’in golüyle 3 puanı çıkarırken, liderin puan kaybetmesini bekleyen Luciano Spalletti ve öğrencilerinin şampiyonluk hayalleri suya düştü. 5 hafta öncesine kadar şampiyonluğun en güçlü adaylarından birisi olan Napoli, önüne gelen fırsatları değerlendiremedi ve son 2 haftadan galip çıkmayı başaran ev sahibi, önceki 3 maçta kaybettiği 8 puanla önüne gelen şampiyonluk şansını elinin tersiyle itti. Sassuolo karşısında aldığı 6-1’lik harika galibiyetle toparlanan Napoli, bitime 2 hafta kala en yakın rakibi Juventus’un 4 puan üzerinde, 3. sırada yer alıyor. Ev sahibi bu hafta kazanarak yerini garantilemek ve sezonu kapatmak istiyor.

Genoa’dan Tarihi Geri Dönüş

Genoa’dan tarihin geri dönüş. İtalya Serie A Ligi’nin düşme adayları arasında yer alan konuk ekip, geçtiğimiz hafta Juventus karşısına kazanmak zorunda çıkarken, 1-0 geriden gelerek 2-1’lik galibiyetle birlikte ligde kalma şansını son 2 haftaya taşıdı. Genoa cephesinde son dakika golü 3 puandan fazlasını getirirken, konuk ekip Napoli karşısında da kazanmak zorunda. Düşme hattının üzer ile arasında 2 puan fark bulunan Alexander Blessin’in öğrencileri, deplasmanda tam 16 haftadır maç kazanamıyor. Ligin en kötü deplasman karnelerinden birisini ortaya koyan Genoa, ligde kalmak istiyorsa deplasman kabusuna son vermek zorunda. Alınacak bir mağlubiyet konuk ekibin İtalya Serie A Ligi’ne veda etmesine neden olabilir.

Napoli – Genoa Maç Bilgileri

Napoli – Genoa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Michael Fabbri. Mücadele Diego Armando Maradona Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Napoli takımında önemli bir eksik bulunmuyor. Genoa cephesinde ise Stefano Sturaro, Roberto Piccoli ve Zinho Vanheusden’in sakatlığı bulunuyor.

Napoli’nin 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: Alex Meret, Mario Rui, Di Lorenzo, Juan Jesus, Rrahmani, Eljif Elmas, Hirving Lozano, Ruiz, Zielinski, Victor Osimhen, Dries Mertens.

Genoa’nın 11’i Belli mi?

Genoa’nın muhtemel kadrosu: Salvatore Sirigu, Calafiori, Ghiglione, Galdames, Mattia Bani, Badelj, Hefti, Portanova, Yeboah, Oestigaard, Mattia Destro.

İddaa Tahmini

Şampiyonluk şansı sona erdikten sonra 3. sıradaki yerini korumak isteyen Napoli ve ligde kalmak için deplasmanda kazanması gereken Genoa’nın karşı karşıya geleceği mücadelede, iki takımında 90 dakika sonunda skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.68

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Napoli taraftarı önünde son maçını 3 golle kazandı. Ev sahibi düşme hattındaki rakibine gol şansı dahi vermedi ve uzun süre sonra İtalya Serie A Ligi’nde maçı domine etti.