Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Tottenham Burnley İddaa Tahmini 15.05.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Tottenham bu hafta evinde, Burnley’i konuk edecek. Mücadele saat 14.30’da başlayacak olup S SPORT kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Tottenham ve Burnley arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Tottenham kazanır 1.34, beraberlik 5.70, Burnley kazanır ise 9.20 olarak açıklanmış. 

Tottenham’dan Önemli Galibiyet

Tottenham, hafta içi çok önemli bir 3 puan aldı. Londra derbisinde konuk ettikleri Arsenal’ı 3-0 ile geçtiler. Harry Kane ve Heung Min Son’un golleriyle kazanan Tottenham, UEFA Şampiyonlar Ligi umutlarını sürdürdü. 4. sıradaki Arsenal ile aradaki puan farkını 1’e indirdiler. Bu hafta ise iç sahada Burnley ile karşılaşacaklar. Kalan 2 haftada 6 puan toplarlar ve Arsenal’da 1 maçta puan kaybederse, Tottenham Şampiyonlar Ligi bileti alacak. Burnley maçı önceinde Tottenham’da Sergio Reguilon, Matt Doherty ve Oliver Skipp’in sakatlıkları devam ediyor.

Burnley Mağlup Oldu

Burnley, Premier Lig’de kümede kalma mücadelesi veriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Turf Moor’da konuk ettikleri Aston Villa’ya 3-1 kaybettiler. Michael Jackson yönetiminde yakaladıkları 4 maçlık yenilmezlik serisi de sona ermiş oldu. Hafta içi ise Leeds United’ın puan kaybetmesi, Burnley’in işine yaradı. Burnley’in Leeds United’a nazaran 1 maçının eksik olduğunu belirtelim. Bu hafta Burnley’de Ben Mee, Johan Gudmundsson ve Ashley Westwood’un sakatlıkları bulunuyor.

Tottenham – Burnley Maç Bilgileri

Tottenham – Burnley Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 14.30’da de başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tottenham Hotspur Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Burnley maçı önceinde Tottenham’da Sergio Reguilon, Matt Doherty ve Oliver Skipp’in sakatlıkları devam ediyor. Burnley’de ise Ben Mee, Johan Gudmundsson ve Ashley Westwood’un sakatlıkları bulunuyor.

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Hugo Lloris, Ryan Sessegnon, Davinson Sanchez, Ben Davies, Eric Dier, Emerson Leite, Pierre Emile Hojbjerg, Dejan Kulusevski, Rodrigo Bentancur, Heung Min Son, Hary Kane

Burnley’in ilk 11’i Belli mi?

Burnley’in muhtemel kadrosu: Nick Pope, Connor Roberts, Charlie Taylor, Phil Bardsley, Matthew Lowton, James Tarkowski, Ashley Westwood, Dale Stephens, Maxwell Cornet, Jay Rodriguez, Wout Weghorts

İddaa Tahmini

Burnley, geçen hafta Aston Villa karşısında puan alamadı. Turf Moor’da çok etkisiz kaldılar. Tottenham, net favorisi. Conte’nin ekibinden 3 puan bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.20

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.34

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Tottenham, taraftarı önünde kazandı. Burnley’i 1-0 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular.