LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Villarreal Real Sociedad İddaa Tahmini 15.05.2022

İspanya La Liga’da üst sıraları yakından ilgilendiren bir maç. Villarreal evinde, Real Sociedad’ı konuk edecek. Mücadele saat 20.30’da başlayacak ve D Smart Go kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Villarreal ve Real Sociedad arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Villarreal kazanır 2.15, beraberlik 3.60, Real Sociedad kazanır ise 3.40 olarak açıklanmış.

Villarreal Moral Buldu

Villarreal, geçtiğimiz hafta içi farklı bir galibiyet aldı. Vallecas’da konuk oldukları Rayo Vallecano’yu 5-1 mağlup ettiler. Alfonso Pedraza’nın etkili oyunu ile 3 puana ulaşan Villarreal’de moraller yerinde. Bu hafta ise La Ceramica’da Real Sociedad’ı konuk edecekler. Villarreal kazanırsa, La Liga’da 6. sıraya yükselecek ve Konferans Ligi umutları artacak. Maçın favorisi olarak gösterilen Villarreal’de sol bek Alberto Moreno’nun uzun süreli sakatlığı devam ediyor.

Real Sociedad 3 Golle Kazandı

Real Sociedad’da hafta içi kazanan takımlardan biriydi. Anoeta’da konuk ettikleri Cadiz’i 3-0 mağlup etmeyi başardılar. Isak’ın yokluğunda rahat bir galibiyet almayı başaran Bask ekibi, La Liga’da 4 maç aradan sonra 3 puan sevinci yaşadı. 4 maçlık kötü gidişatı sona erdiren Imanol’un ekibini bu hafta zor bir 90 dakika bekliyor. La Ceramica’da Villarreal’in konuğu olacaklar. Rakibi ile arasında 3 puanlık fark bulunan Real Sociedad’ın alacağı 1 puan bile son derece önemli. Maç öncesinde Real Sociedad’da Mikel Oyarzabal ve Ander Barrenetxea’nın sakatlıkları sürüyor.

Villarreal – Real Sociedad Maç Bilgileri

Villarreal – Real Sociedad Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma D Smart Go kanalından saat 20.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele La Ceramica Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Villarreal’de sol bek Alberto Moreno’nun uzun süreli sakatlığı devam ediyor. Real Sociedad’da Mikel Oyarzabal ve Ander Barrenetxea’nın sakatlıkları sürüyor.

Villarreal’in ilk 11’i Belli mi?

Villarreal’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Mario Gaspar, Raul Albiol, Pau Torres, Alfonso Pedraza, Dani Parejo, Etienne Capoue, Juan Foyth, Samuel Chukwueze, Paco Alcacer, Danjuma Groeneveld

Real Sociedad'ın ilk 11’i Belli mi?

Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Alex Remiro, Zaldua, Gorka Elustondo, Diego Rico, Aihen Munoz, Mikel Merino, Assier Illaramendi, Rafinha, Portu, Alexander Sörloth, Alexander Isak

İddaa Tahmini

Villarrea, hafta içi Rayo Vallecano’yu 5 golle geçti. Bugün karşılaşacakları Real Sociedad’ı mağlup ederlerse, 6. Sıraya yükselecekler. Villarreal’den 3 puan bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.88

Best10 Oranı: MS 1, Oran 2.15

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Villarreal, şok bir mağlubiyet yaşadı. La Ceramica’da konuk ettikleri Real Sociedad’a 2-1 kaybettiler.