Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

West Ham Manchester City İddaa Tahmini 15.05.2022

İngiltere Premier Lig’de şampiyonluğa günler sayan Manchester City deplasmanda, West Ham’a konuk olacak. Mücadele saat 16.00’da başlayacak ve S SPORT kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Manchester City bugün West Ham karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi West Ham galibiyetine 8.20, beraberlik tercihine 5.40, Manchester City galibiyetine 1.38 oran veriyor. 

West Ham Sürpriz Arayacak 

West Ham, geçtiğimiz hafta sonu Carrow Road’da konuk olduğu Norwich City karşısında farklı bir galibyet aldı. Norwich City’i 4-0 ile geçmeyi başaran David Moyes’un ekibi, Premier Lig’de 4 maç aradan sonra 3 puan sevinci yaşadı. Avrupa Ligi’nde yarı finalde Eintracht Frankfurt’a elenen ve moralleri bozulan West Ham, Premier Lig’de kalan 2 maçını da kazanarak sezonu iyi bir şekilde kapamak istiyor. Bu hafta iç sahada, lider Manchester City’i konuk edecekler. Sezonun ilk yarısında oynanan karşılaşmayı Etihad’da 2-1 kaybetmişlerdi. 

Manchester City Doludizgin

Manchester City, her geçen hafta şampiyonluğa bir adım daha yaklaşıyor. Geçtiğimiz hafta içi Molineux Ground’da Wolverhampton’a konuk olan Pep Guardiola’nın ekibi, sahadan 5-1’lik galibiyet ile ayrıldı ve liderliğini sürdürdü. Premier Lig’de oynadıkları son 3 maçtan da galibiyet ile ayrılan Manchester City, bu 3 maçta tam 15 gol kaydetti. Maç başına 5 gollük bir ortalama yakaladılar. En yakın takipçisi Liverpool’un 3 puan önünde liderliğini sürdüren Manchester City, bu hafta Londra’da West Ham’ın konuğu olacak. Maçın net favorisi olan Manchester City’nin yine kazanması bekleniyor. Karşılaşma öncesinde Manchester City’de Kyle Walker, John Stones ve Ruben Dias’ın sakatlıkları var. 

West Ham – Manchester City Maç Bilgileri

West Ham – Manchester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT kanalından Türkiye saati ile 16.00’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele London Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester City’de Kyle Walker, John Stones ve Ruben Dias’ın sakatlıkları var. 

West Ham'ın 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Lukas Fabianski, Benjamin Johnson, Kurt Zouma, Craig Dawson, Arthur Masuaku, Tomas Soucek, Declan Rice, Jarrod Bowen, Said Benrahma, Pablo Fornals, Michail Antonio

Manchester City’nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Joao Cancelo, Ruben Dias, Aymeric Laporte, Oleksandr Zinchenko, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, Phil Foden, Ryad Mahrez, Gabriel Jesus

İddaa Tahmini

Manchester City, galibiyet serisini 3 maça çıkarttı. Son 3 maçta tam 15 gol buldular. Hafta içi Wolverhampton’ı 5-1 mağlup ettiler. Bu hafta West Ham deplasmanında da kazanırlar ve şampiyonluk için sadece 1 puana ihtiyaçları kalır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.23

Best10 Oranı: MS 2, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: West Ham, haftanın sürprizini yaptı. Lider Manchester City ile 2-2 berabere kaldılar. Manchester City, bu puan kaybına rağmen liderliğini sürdürdü.