TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Galatasaray Adana Demirspor Bahis Tahmini 16.05.2022

16 Mayıs Pazartesi akşamı, Galatasaray sahasında Adana Demirspor‘u ağırlayacak. Türkiye Süper Ligi’nin 37. hafta mücadelesi Türkiye saati ile 20:00’de başlarken, beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Bets10, Galatasaray galibiyetine 2.01, beraberliğe 4.00, Adana Demirspor galibiyetine ise 3.60 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.74, beraberliğe 3.30, konuk ekibe ise 3.15 oran veriyor.

Galatasaray’da Kabus Devam Ediyor

Galatasaray adına kabus devam ediyor. Fatih Terim ve Domenec Torrent bu sezon Sarı Kırmızılılarda kötü gidişata çare olamazken, 2 farklı teknik adamla sezonu geçiren ev sahibinde birde başkanlık seçimlerindeki belirsizlik, zor geçen günlerin ardından Galatasaray’a bir darbe daha vurdu. Avrupa hayalleri Son 16 Turu’nda Barcelona mağlubiyetiyle sona eren Galatasaray, Son 16 Turu’na kadar namağlup gelmeyi başarmış ancak teknik adam değişikliğinin ardından Avrupa defteri tamamen kapanmıştı. Türkiye Süper Ligi’nde 36 haftadan 13 galibiyet, 9 beraberlik, 14 mağlubiyetle 48 puan toplamayı başaran ve 13. sırada yer alan ev sahibi, son 2 haftayı puan kayıplarıyla geçirdi. 3-2’li Sivasspor mağlubiyetinin ardından Başakşehir deplasmanından golsüz beraberlikle dönen Galatasaray, bu sezon çıkacağı son iç saha maçından galip çıkmak istiyor.

Adana Demirspor Hedeflerini Kaybetti

Türkiye Süper Ligi’nin yeni temsilcisi Adana Demirspor, son haftalarda bocaladı. 4 hafta öncesine kadar Avrupa yarışının iddialı takımları arasında yer alan konuk ekip, Vincenzo Montella ile sezona damga vururken, son 4 hafta üst üste mağlubiyetlerle sona erdi. İlk kez üst üste 4 maçtan puan çıkaramayan Adana Demirspor, kaybettiği 12 puanla 4. sıradaki Başakşehir’in 9 puan gerisine düştü. Avrupa hedefinde sonu getiremeyen konuk ekip, son 4 haftada Kasımpaşa, Giresunspor, Trabzonspor ve Alanyaspor mağlubiyetlerinin ardından, Galatasaray deplasmanına konuk olacak. Adana Demirspor yoluna hedefsiz olarak devam etse de, deplasmandan galip ayrılarak kötü gidişata son vermek istiyor.

Galatasaray – Adana Demirspor Maç Bilgileri

Galatasaray – Adana Demirspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 1 ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Sarper Barış Saka. Mücadele NEF Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da bu hafta Marcao ve Omar Elabdellauoi’nin sakatlıkları devam ediyor. Adana Demirspor’da ise Loic Remy’nin sakatlığı devam ediyor.

Galatasaray'ın 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Sacha Boey, Victor Nelsson, Semih Kaya, Van Aanholt, Berkan Kutlu, Taylan Antalyalı, Keram Aktürkoğlu, Halil Dervişoğlu, Ryan Babel, Bafetimbi Gomis.

Adana Demirspor'un ilk 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Arijanet Muric, Jonas Svensson, Samet Akaydın, Joher Rassoul, Kaan Kanak, Matias Vargas, Gökhan İnler, Benjamin Stambouli, Yunus Akgün, Younes Belhanda, Mario Balotelli.

İddaa Tahmini

Türkiye Süper Ligi’nde son iç saha sınavına Adana Demirspor karşısında çıkacak olan Galatasaray, zor geçen günlerde taraftarı önündeki son maçını kazanmak istiyor. Galatasaray iç sahada galip gelmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.74

Best10 Oranı: MS 1, Oran 10.00

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Gol düellosunda kazanan Galatasaray. Sarı Kırmızılılar, ligde bu sezonki son iç saha maçını 3 golle kazanırken, taraftarlarına kötü geçen sezonda, galibiyetle teselli verdi. Kazananları tebrik ederiz.