TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Galatasaray Adana Demirspor İddaa Tahmini 16.05.2022

Spor Toto Süper Lig’de son 2 maçta 5 puan kaybeden Galatasaray bu hafta iç sahada, Adana Demirspor’u ağırlayacak. Mücadeleyi saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Galatasaray Adana Demirspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Galatasaray kazanır 2.01, beraberlik 4.00, Adana Demirspor kazanır ise 3.60 olarak açıklanmış.

Galatasaray Galibiyet Peşinde

Galatasaray, Süper Lig’de oynadığı son 2 maçtan da galibiyet çıkartamadı. Önce Sivasspor’a 3-2 kaybeden Galatasaray, geçtiğimiz hafta sonu ise Başakşehir deplasmanında golsüz berabere kaldı. Süper Lig’de oynadıkları son 2 maçta sadece 1 puan aldılar ve tam 5 puan kaybettiler. Kötü bir sezon geçiren Domenec Torrent’in ekibi, sezonun son iç saha maçında Adana Demirspor ile karşılaşacak. Sezonun ilk yarısında Adana Demirspor’a 2-0 kaybeden Galatasaray, bu kez rövanşı almak istiyor. Maç öncesinde Galatasaray’da Omar ve Marcao’nun sakatlıklarının devam ettiğini belirtelim.

Adana Demirspor 4 Maçtır Mağlup

Adana Demirspor, geçtiğimiz hafta sonu yine mağlubiyet yaşadı. İç sahada konuk ettikleri Alanyaspor’a 2-1 mağlup oldular. Süper Lig’de üst üste 4 maçtır kaybeden Adana Demirspor, Süper Lig’de hedefsiz kaldı. Son 4 maçtan puan çıkartamadılar ve Avrupa umutları sona ermiş oldu. Son haftaların en formsuz takımlarından biri olan Vincenzo Montella’nın ekibi, Süper Lig’de en son galibiyetini Nisan ayında Altay’a karşı almıştı. Bu hafta Galatasaray’a konuk olacak Adana Demirspor’da Loic Remy’nin sakatlığı devam ediyor.

Galatasaray – Adana Demirspor Maç Bilgileri

Galatasaray – Adana Demirspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Atilla Karaoğlan. Mücadele NEF Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da Omar ve Marcao’nun sakatlıklarının devam ettiğini belirtelim. Adana Demirspor’da Loic Remy’nin sakatlığı devam ediyor.

Galatasaray'ın 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Sacha Boey, Victor Nelsson, Semih Kaya, Van Aanholt, Berkan Kutlu, Taylan Antalyalı, Keram Aktürkoğlu, Halil Dervişoğlu, Ryan Babel, Bafetimbi Gomis

Adana Demirspor'un ilk 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Arijanet Muric, Jonas Svensson, Samet Akaydın, Joher Rassoul, Kaan Kanak, Matias Vargas, Gökhan İnler, Benjamin Stambouli, Yunus Akgün, Younes Belhanda, Mario Balotelli

İddaa Tahmini

Galatasaray, maçın favorisi. Süper Lig’de son 2 maçta 5 puan kaybettiler. Sezonun son iç saha maçında kazanırlar ve taraftarına galibiyet ile veda ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.74

Best10 Oranı: MS 1, Oran 10.00

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray, sezonu son iç saha maçından 3 puan ile ayrıldı. Adana Demirspor karşısında geriye düştükleri maçı 3-2 kazandılar.