UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Eintracht Frankfurt Rangers Bahis Tahmini 18.05.2022

UEFA Avrupa Ligi‘nde final günü geldi çattı. 18 Mayıs Çarşamba akşam Eintracht Frankfurt ile Rangers, Estadio Ramon Sanchez-Pizjuan’da kozlarını paylaşacak. Türkiye saat ile 22:00’de başlama düdüğü çalınacak dev mücadeleyi EXXEN ve TV 8.5 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Bets10, Frankfurt galibiyetine 2.38, beraberliğe 3.55, Rangers galibiyetine ise 3.15 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.92, 2.5 Alt 1.97 olarak verilmiş.

Frankfurt Avrupa’da Doludizgin

UEFA Avrupa Ligi’nde bu sezon Oliver Glasner ve öğrencilerinin bileğini bükebilen çıkmadı. D Grubu’nu lider tamamlayan Eintracht Frankfurt, Olympiakos, Fenerbahçe ve Antwerp’i gerisinde bırakırken, iki İspanyol ekibi karşısında alınan üst üste zaferlerle yarı finalist oldu. Önce Real Betis, ardından Barcelona engellerini geçmeyi başaran Frankfurt, finalist olmak için West Ham ile karşı karşıya gelirken, deplasmanda 2-1, iç sahada ise 1-0’lık galibiyetlerle namağlup finalist olmayı başardı. Almanya Bundesliga’da sezonu 10. olarak tamamlayan Frankfurt, geçtiğimiz hafta son sınavını Mainz deplasmanında verirken, mücadele 2-2’lik beraberlikle sona erdi. Tüm rotasını UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğuna çeviren ekip, Almanya Bundesliga performansıyla hayal kırıklığı yaratsa da, teselliyi UEFA Avrupa Ligi’nde buldu. UEFA Avrupa Ligi’nde daha önce 1 şampiyonluk elde eden ekip, 2 kez zafere ulaşmak istiyor.

Rangers Küllerinden Doğdu

Rangers tam anlamıyla son yıllarda küllerinden yeniden doğdu. 2012 yılında aldığı cezayla birlikte 4. lige kadar düşürülen İskoçya ekibi, her yıl şampiyon olarak Premiership’e yeniden geri gelirken, geçtiğimiz yıl İskoçya Premiership’te şampiyonluğa ulaşan ekip, tam 10 yıl sonra yeniden şampiyonluk duygusunu yaşadı. Bu sezon ise şampiyonluğu ezeli rakibi Celtic’e kaybeden Rangers, bu kez UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğunu istiyor. Şampiyonluk Grubu’nda 5 maçtan 4 galibiyet, 1 beraberlik alsa da, liderin 4 puan gerisinde yer alan Rangers, UEFA Avrupa Ligi’nde ise A Grubu’nu lider Lyon’un ardından 2. olarak tamamladı. Play Off maçında Dortmund’u elemeyi başaran Giovanni van Bronckhorst’un öğrencileri, Kızılyıldız, Braga ve Leipzig engellerini de geçmeyi başardı ve finalist olarak karşımıza geldi. Tarihinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi’ni kazanmak isteyen Rangers bir kez daha Almanya temsilcisi bir rakiple karşılaşacak.

Frankfurt – Rangers Maç Bilgileri

Eintracht Frankfurt – Rangers Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformu ve TV 8.5 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın Slavko Vincic. Mücadele Estadio Ramon Sanchez-Pizjuan’da oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Eintracht Frankfurt’da Martin Hinteregger’in sakatlığı devam ediyor. Rangers cephesinde ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Eintracht Frankfurt’un 11’i Belli mi?

Eintracht Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Kevin Trapp, Obite Timothy Chandler, Obite Evan N’Dicka, Luas Melo, Sebastian Rode, Jens Hauge, Daichi Kamada, Jesper Lindstom, Ansgar Knauff, Filip Kostic, Santos Borre.

Rangers'ın ilk 11’i Belli mi?

Rangers’ın muhtemel kadrosu: Allon McGregor, James Tavernier, Connor Goldson, Leon Balogun, Calvin Bassey, John Lundstram, Ryan Jack, Scott Arfield, Ryan Kent, Joe Aribo, Junior Fashion Sakala.

İddaa Tahmini

Dev maçta iki takım içinde sezonun büyük sürprizlerinden birine imza attığını söyleyebiliriz. Finalistlerin kupaya bu kadar yaklaşmışken, harika geçen sezonun ardından harika Avrupa performansını final maçında sürdürerek, dev maçta buldukları gollerle 2.5 gol barajını aşacaklarını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.74

Best10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Joe Aribo ve Borre’nin gollerine sahne olan final mücadelesinde, normal süre sona erdiğinde iki takımda birbirlerine üstünlük kurmadı. Kupanın sahibini seri penaltılar belirlerken, Frankfurt 5-4’lük üstünlükle, UEFA Avrupa Ligi’nde şampiyonluğunu ilan etti.