UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Eintracht Frankfurt Rangers İddaa Tahmini 18.05.2022

UEFA Avrupa Ligi’nde final heyecanı yaşanacak. Eintracht Frankfurt ile Rangers kozlarını paylaşacak. Mücadelenin saaat 22.00’de başlayacağını ve TV8,5 kanalından izlenebileceğini belirtelim. 

Eintracht Frankfurt ve Rangers arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Eintracht Frankfurt kazanır 2.38, beraberlik 3.55, Rangers kazanır ise 3.15 olarak açıklanmış.

Eintracht Frankfurt İçin Son Viraj

Eintracht Frankfurt, geçtiğimiz hafta sonu Bundesliga’da yine kazanamadı. Mainz deplasmanından 2-2’lik beraberlik ile döndüler. Bundesliga’da son 8 maçını kazanamadan sezonu bitiren bir Eintracht Frankfurt vardı. Bu hafta içi ise UEFA Avrupa Ligi finalinde Rangers ile karşılaşacaklar. Oliver Glasner’in ekibi, çeyrek finalde Barcelona’yı eleyerek dikkat çekmişti. Yarı finalde ise West Ham’ı iki maçta da mağlup ederek finale çıktılar. Finalde karşılaşacakları Rangers karşısında da maçın favorisi olduklarını belirtelim. Maç öncesinde Eintracht Frankfurt’da Martin Hinteregger’in sakatlığı devam ediyor.

Rangers Şampiyonluk Peşinde

Rangers, geçtiğimiz hafta sonu İskoçya Premiership’de Hearts deplasmanına konuk oldu. Rakibini 3-1 mağlup ettiler ve sezonu 2. sırada tamamladılar. Ezeli rakibi Celtic’in şampiyonluğuna engel olamadılar. Avrupa Ligi’nde ise çeyrek finalde Braga’yo eleyen İskoç ekibi, yarı finalde ise Leipzig’e ilk maçta 1-0 kaybetmişti ama rövanş maçını Ibrox’de 3-1 kazandılar ve finale yükseldiler. Finalde karşılaşacakları Eintracht Frankfurt karşısında işlerinin pek kolay olmadığını belirtelim. Final öncesinde Rangers’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Eintracht Frankfurt – Rangers Maç Bilgileri

Eintracht Frankfurt – Rangers Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve TV8,5 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon Sanchez Pizjuan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Eintracht Frankfurt’da Martin Hinteregger’in sakatlığı devam ediyor.

Eintracht Frankfurt’un 11’i Belli mi?

Eintracht Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Kevin Trapp, Obite Timothy Chandler, Obite Evan N’Dicka, Luas Melo, Sebastian Rode, Jens Hauge, Daichi Kamada, Jesper Lindstom, Ansgar Knauff, Filip Kostic, Santos Borre

Rangers'ın ilk 11’i Belli mi?

Rangers’ın muhtemel kadrosu: Allon McGregor, James Tavernier, Connor Goldson, Leon Balogun, Calvin Bassey, John Lundstram, Ryan Jack, Scott Arfield, Ryan Kent, Joe Aribo, Junior Fashion Sakala

İddaa Tahmini

İki takımda Avrupa Ligi’nde finale gelene kadar dikkat çekici sonuçlar aldı. Özellikle gol yollarında iki takımda müthiş bir üretkenlik yakaladı. Kaliteli ayaklara sahip iki takımın maçında, en az 3 gol çıkacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.64

Best10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Normal süresi ve uzatmaları 1-1 biten maçta şampiyon Eintracht Frankfurt oldu. Rakibini penaltılar mağlup ettiler ve Avrupa Ligi kupasını müzesine götürdüler.