Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Aston Villa Burnley Bahis Tahmini 19.05.2022

İngiltere Premier Lig’de iddiası bulunmayan Aston Villa evinde, Burnley’i konuk edecek. Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından izlenebilecek. 

Aston Villa ve Burnley arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde verilmiş. Aston Villa kazanır 2.08, beraberlik 3.65, Burnley kazanır ise 3.60 olarak açıklanmış.

Aston Villa 2 Puan Bıraktı

Aston Villa, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Villa Park’ta konuk ettikleri Crystal Palace ile 1-1 berabere kaldılar. Villa Park’ta oynadığı son 2 maçta da galibiyet alamayan Aston Villa’nın bu süreçte 5 puan kaybettiğini belirtelim. Premier Lig’de Steven Gerrard’ın ekibinin herhangi bir iddiası bulunmuyor. Bu hafta ise yine Villa Park’ta oynayacaklar ve Burnley’i konuk edecekler. Maç öncesinde Aston Villa’da Ezri Konsa, Kortney Hause ve Leon Bailey’in sakatlıkları devam ediyor.

Burnley Düşme Hattında

Burnley’de puan kayıpları devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Tottenham deplasmanına konuk olan Burnley, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrılmıştı. İkinci yarıda önemli pozisyonlar buldular ama değerlendiremediler. Ashley Barnes ile de Burnley’in 1 topunun direkten döndüğünü belirtelim. Premier Lig’de kümede kalma mücadelesi veren Burnley, son 2 maçından da mağlubiyet ile ayrıldı ve küme düşme hattına geriledi. Bu hafta Aston Villa’ya konuk olacak Burnley’de Ashley Westwood, Ben Mee ve Matej Vydra’nın sakatlıkları devam ediyor.

Aston Villa – Burnley Maç Bilgileri

Aston Villa – Burnley Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat16.00’da başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Villa Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Aston Villa’da Ezri Konsa, Kortney Hause ve Leon Bailey’in sakatlıkları devam ediyor. Burnley’de Ashley Westwood, Ben Mee ve Matej Vydra’nın sakatlıkları devam ediyor.

Aston Villa'nın İlk 11'i Belli mi?

Aston Villa’nın muhtemel kadrosu: Damian Martinez, Matty Cash, Kortney Hause, Tyrone Mings, Lucas Digne, Douglas Luiz, John McGinn, Emi Buendia, Philip Coutinho, Ryan Bertrand, Ollie Watkins

Burnley'in ilk 11’i Belli mi?

Burnley’in muhtemel kadrosu: Nick Pope, Connor Roberts, Charlie Taylor, Phil Bardsley, Matthew Lowton, James Tarkowski, Ashley Westwood, Dale Stephens, Maxwell Cornet, Jay Rodriguez, Wout Weghorts

İddaa Tahmini

Aston Villa maçın favorisi ama Premier Lig’de iddiaları kalmadı. Son 2 maçtır da kazanamıyorlar. Burnley’in alacağı 1 puan bile çok önemli. Michael Jakcson’ın ekibi, Villa Park’tan puan ile dönerler.

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.54

Betroad Oranı: 02 (ç), Oran 1.83

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Burnley, Villa Park’tan puan ile döndü. Aston Villa ile 1-1 berabere kaldılar ve kümede kalma umutlarını sürdürdüler.