TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Antalyaspor Galatasaray Bahis Tahmini 20.05.2022

20 Mayıs Cuma akşamı Türkiye Süper Lig sahnesinde son hafta heyecanı başlarken, Antalyaspor sahasında Galatasaray‘ı konuk edecek. Türkiye saati ile 20:00’de başlama düdüğü çalınacak maçın yayın ekranı beIN SPORTS 1.

Bets10, Antalyaspor galibiyetine 2.31, beraberliğe 3.75, Galatasaray galibiyetine ise 3.10 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.50, KGYOK 2.55 oran kazandırıyor.

Antalyaspor Çok Formda

Antalyaspor genç teknik adamı Nuri Şahin yönetiminde sezonun ikinci yarısına tam anlamıyla damga vurdu. Son 15 maçta namağlup bir performans grafiği ortaya koyan ev sahibi, 15 maçtan 10 galibiyet, 5 beraberlik alırken, bitime 1 hafta kala 7. sıraya kadar yükseldi. Son olarak deplasmanda Kasımpaşa gibi formda bir rakibi 4-2 mağlup etmeyi başaran Antalyaspor, son hafta öncesi çok formda. Son 8 haftada kalesini gole kapatmayı başaramasa da, golcüleriyle rakiplerine karşılık vermeyi başaran ve bol gollü mücadelelere ima atan Antalyaspor, yakaladığı harikulade seriyi zor günler geçiren Galatasaray karşısında galibiyetle sürdürmek istiyor. Ev sahibi yoluna hedefsiz devam etse de, çok formda.

Galatasaray 3 Golle 3 Puanı Aldı

Türkiye Süper Lig’de sezona Fatih Terim yönetiminde başlayan Galatasaray, efsane hocasıyla bir türlü aradığı yükselişi bulamazken, göreve Domenec Torrent’i getirdi. 37 haftadan 14 galibiyet, 9 beraberlik, 14 mağlubiyetle 51 puan toplayan Sarı Kırmızılılar, son haftaya girilirken 11. sırada kendisine yer buldu. Geçtiğimiz hafta iç sahadaki son maçına Adana Demirspor karşısında çıkan Galatasaray, 1-0 geriden gelerek rakibini 3-2 mağlup etmeyi başarırken, kötü geçen sezonda son iç saha maçını kazanarak teselli buldu. 2 hafta sonra galip gelmeyi başaran Galatasaray, ligde 11 maçtır kaybetmediği Antalyaspor karşısında seriyi sürdürmek istiyor.

Antalyaspor – Galatasaray Maç Bilgileri

Antalyaspor – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 1 ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Yasin Kol. Mücadele Antalya Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Antalyaspor’da Admir Mehmedi sakat. Galatasaray cephesinde Inaki Pena ve Omar’ın sakatlıkları devam ediyor.

Antalyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Diogo Sousa, Bünyamin Balcı, Naldo, Fedor Kudryashov, Güray Vural, Andrea Poli, Fredy, Doğukan Sinik, Fernando, Haji Wright, Luiz Adriano.

Galatasaray’ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Sacha Boey, Victor Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Berkan Kutlu, Taylan Antalyalı, Keram Aktürkoğlu, Halil Dervişoğlu, Ryan Babel, Bafetimbi Gomis.

İddaa Tahmini

Bir tarafta son haftaların en formda takımlarından Antalyaspor, diğer tarafta ise rakibine son yıllarda bariz bir üstünlük kuran Galatasaray var. Zorlu mücadelede 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.39

Best10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadeleden kazanan çıkmadı. Antalyaspor devre arasına Alassane Ndao’nun golüyle 1-0 önde girerken, Galatasaray ikinci yarıda Mostafa Mohamed ile eşitliği yakaladı.