TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Antalyaspor Galatasaray İddaa Tahmini 20.05.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Sezonun son maçında Galatasaray deplasmanda, Antalyaspor’a konuk olacak. Mücadele saat 20.00’de start alacak ve Beın Sports 1 kanalından takip edilebilecek.

Antalyaspor – Galatasaray arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Antalyaspor kazanır 2.40, beraberlik 3.75, Galatasaray kazanır ise 2.95 olarak açıklanmış. 

Antalyaspor Deplasmanda Kazandı

Antalyaspor, geçtiğimiz hafta sonu önemli bir galibiyet aldı. Konuk oldukları Kasımpaşa deplasmanında 4-2 kazanmayı başardılar. Süper Lig’de yenilmezlik serisini 15 maça çıkartan Kırmızı Beyazlılar, en son mağlubiyetini Ocak ayında Çaykur Rizespor karşısında yaşamıştı. O tarihten bu yana tam 15 maçtır mağlubiyet yüzü görmediler. Son haftalarda hücumda da müthiş bir üretkenlik yakalayan Antalyaspor, bu hafta Galatasaray karşısında da maçın favorisi. Karşılaşma öncesinde Antalyaspor’da Admir Mehmedi’nin sakatlığı devam ediyor.

Galatasaray’dan 3 Puan

Galatasaray, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Adana Demirspor karşısında 3 puan almayı başardı. Rakibi karşısında 1-0 geriye düştüler ama maçı 3-2 kazanarak sezonun son iç saha maçında taraftarına 3 puan ile veda ettiler. Süper Lig’de herhangi bir iddiası kalmayan Galatasaray, sezonun son maçında Antalyaspor deplasmanına konuk olacak. Deplasmanda galibiyet almakta zorlanan Domenec Torrent’in ekibi, Süper Lig’de oynadığı son 5 deplasman maçında sadece 1 kez kazanabildi. Maç öncesinde Galatasaray’da Omar ve Inaki Pena’nın sakatlıkları devam ediyor.

Antalyaspor – Galatasaray Maç Bilgileri

Antalyaspor – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 20.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Antalya Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Antalyaspor’da Admir Mehmedi’nin sakatlığı devam ediyor. Galatasaray’da Omar ve Inaki Pena’nın sakatlıkları devam ediyor.

Antalyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Diogo Sousa, Bünyamin Balcı, Naldo, Fedor Kudryashov, Güray Vural, Andrea Poli, Fredy, Doğukan Sinik, Fernando, Haji Wright, Luiz Adriano

Galatasaray’ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Sacha Boey, Victor Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Berkan Kutlu, Taylan Antalyalı, Keram Aktürkoğlu, Halil Dervişoğlu, Ryan Babel, Bafetimbi Gomis

İddaa Tahmini

Taraf bahsine yönelmek riskli. Antalyaspor, iç sahada çok etkili bir takım ama Süper Lig’de oynadıkları son 8 maçta da kalelerinde gol gördüler. 2.5 gol barajının aşılmasını bekliyorum. Tercihim 2.5 gol üstü.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.42

Best10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Antalyaspor, sahasında konuk ettiği Galatasaray ile 1-1 berabere kaldı. Akdeniz ekibi, Süper Lig’de yenilmezlik serisini 15 maça çıkartmış oldu.