TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Gaziantep FK Çaykur Rizespor Bahis Tahmini 20.05.2022

Türkiye Süper Ligi’nde son hafta heyecanı yaşanırken, Gaziantep FK evinde Çaykur Rizespor‘u konuk edecek. 20 Mayıs Cuma akşamı Türkiye saat ile 20:00’de başlayacak maçın yayın ekranı beIN SPORTS 2.

Gaziantep Kalyon Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Rexbet, Gaziantep FK galibiyetine 1.91, beraberliğe 4.00, Çaykur Rizespor galibiyetine ise 4.00 oran belirlemiş durumda.

Gaziantep FK İç Sahada Etkili

Türkiye Süper Lig’de son haftaya girilirken, karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Gaziantep FK, 7 haftadır puan kayıplarına çare bulamıyor. Erol Bulut ve öğrencileri son 14 haftada ise sadece Galatasaray’ı iç sahada mağlup edebildi. Zorda olsa ligde kalan ev sahibi, düşme hattının hemen üzerinde yer alıyor. Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Gaziantep FK, bu hafta prestij için çıkacağı Çaykur Rizespor karşısında kazanarak kötü gidişata son vermek istiyor. Ev sahibi sezonun ilk yarısı deplasmanda rakibini 1-0 mağlup etmeyi başarmıştı. Bu sezon en büyük etkiyi iç sahada sergileyen ekip, evinde 6 maçtır kaybetmiyor.

Çaykur Rizespor Küme Düştü

Türkiye Süper Lig’de küme düşmesi kesinleşen Çaykur Rizespor, geçtiğimiz hafta sahasında Sivasspor’a 2-1 kaybetti ve 2 haftadır devam eden galibiyetler sona erdi. Küme düşen son takım olmaktan kurtulamayan konuk ekip, göreve Bülent Korkmaz’ı getirse de, yeni hocasıyla ligde kalamadı. 37 haftadan 10 galibiyet, 6 beraberlik, 21 mağlubiyet alan ve 36 puan toplayabilen Çaykur Rizespor, kalesinde tam 69 gole engel olamadı. Ligin en zayıf savunma performanslarından birini sergileyen konuk ekip, küme düştükten sonra ilk maçta mağlup olurken, bu hafta Gaziantep FK karşısında da güven vermeyi başaramadı. Veda maçına çıkacak olan Çaykur Rizespor’un deplasmanda işi zor.

Gaziantep FK – Çaykur Rizespor Maç Bilgileri

Gaziantep FK – Çaykur Rizespor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 2 ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Emre Kargın. Mücadele Gaziantep Kalyon Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Gaziantep FK cephesinde Steven Caulker’ın sakatlığı devam ediyor. Çaykur Rizespor cephesinde önemli bir eksik bulunmuyor.

Gaziantep FK'nın ilk 11’i Belli mi?

Gaziantep FK’nın muhtemel kadrosu: Günay Güvenç, Oğuz Ceylan, Alin Tosca, Ertuğrul Ersoy, Papy Djilobodji, Angelo Sagal, Alexandru Maxim, Doğan Erdoğan, Furkan Özçal, Muhammet Demir, Joao Figueiredo.

Çaykur Rizespor'un ilk 11’i Belli mi?

Çaykur Rizespor’un muhtemel kadrosu: Tarık Çetin, Gökhan Gönül, Selim Ay, Carlos Ponck, Eren Albayrak, Erik Sabo, Ronaldo Mendes, Yannick Bolasie, Tyler Boyd, Papis Cisse, Joel Pohjanpalo.

İddaa Tahmini

Bu sezon iç saha etkisiyle kümede kalmayı başaran Gaziantep FK, son iç saha sınavında küme düşmesi kesinleşen Çaykur Rizespor’u mağlup etmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.35

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.53

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Gaziantep FK iç sahada Luka Stankovski ve Alexandru Iulian Maxim’in golleriyle kazandı. Küme düşen Çaykur Rizespor son maçında skor üretemedi.