TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Beşiktaş Konyaspor İddaa Tahmini 21.05.2022

Spor Toto Süper Lig’de 3. sırada yer alan Konyaspor deplasmanda, Beşiktaş karşısında farklı bir galibiyet arayacak. Mücadele saat 19.00’da start alacak ve Beın Sports 2 kanalından izlenebilecek.

Beşiktaş ve Konyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Beşiktaş kazanır 2.03, beraberlik 3.75, Konyaspor kazanır ise 3.75 olarak açıklanmış.  

Beşiktaş’ta Eksikler Var

Beşiktaş’ın Süper Lig’de herhangi bir iddiası bulunmuyor. Türkiye Kupası’nda Trabzonspor’un elenmesiyle birlikte, Süper Lig’de sezonu 5. sırada tamamlayan takımın Avrupa hayali de sona ermiş oldu. Geçtiğimiz hafta sonu Göztepe deplasmanına konuk olan Siyah Beyazlılar, rakibini 2-0 ile geçti. Üstelik Beşiktaş’ın 9 kişiyle maçı 2-0 kazandığını belirtelim. Valerien Ismael yönetiminde çıktıkları 7 Süper Lig maçında ise sadece Kasımpaşa’ya mağlup oldular. Sezonun son haftasında Konyaspor’u konuk edecek Beşiktaş’ta Miralem Pjanic, Ersin Destanoğlu, Gökhan Töre, Mehmet Topal, Domagoj Vida ve Rıdvan Yılmaz sakat. Valentin Rosier ve Josef De Souza ise kart cezalısı.

Konyaspor’a Mucize Gerek

Konyaspor’un Şampiyonlar Ligi umutları matematiksel olarak devam ediyor ama bunun bir hayli zor olduğunu belirtelim. Geçen hafta iç sahada Hatayspor’u konuk eden Konyaspor, sahadan 3-1’lik galibiyet ile ayrılmıştı. Fenerbahçe’nin puan kaybettiği haftada kazandılar ve puan farkını 3’e indirdiler. Konyaspor’un Şampiyonlar Ligi’ne katılabilmesi için bugün Beşiktaş deplasmanında 9 farklı kazanması ve Fenerbahçe’nin ise küme düşen Yeni Malatyaspor karşısında mağlup olması gerekiyor. Karşılaşma öncesinde Konyaspor’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Beşiktaş – Konyaspor Maç Bilgileri

Beşiktaş – Konyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bein Sports 2 kanalından Türkiye saati ile 19.00’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Arda Kardeşler. Mücadele Vodafone Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta Miralem Pjanic, Ersin Destanoğlu, Gökhan Töre, Mehmet Topal, Domagoj Vida ve Rıdvan Yılmaz sakat. Valentin Rosier ve Josef De Souza ise kart cezalısı.

Beşiktaş'ın İlk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Emre Bilgin, Necip Uysal, Serdar Saatçi, Wellinton, Umut Meraş, Emirhan İlkkan, Atiba Hutchinson, Rachid Ghezzal, Kenan Karaman, Cyle Larin, Michy Batshuayi

Konyaspor'un İlk 11’i Belli mi?

Konyaspor’un muhtemel kadrosu: Ibrahim Sehic, Barış Yardımcı, Abdülkerim Bardakçı, Adil Demirbağ, Guilherme, Musa Çağıran, Endri Cekici, Oğulcan Ülgün, Zymer Bytyqi, Paul Jose Mpoku, Sokol Cikalleshi

İddaa Tahmini

Konyaspor’un Şampiyonlar Ligi umudu matematiksel olarak var ama bugün Beşiktaş karşısında 9 farklı kazanmaları ve Fenerbahçe’nin ise Yeni Malatyaspor kaybetmesi gerekiyor. Bu çok zor bir ihtimal diyebiliriz. Vodafone Park’ta gollü bir maç bekliyorum. En az 4 gol beklentim var.

İddaa Oranı: 3.5 ÜST, Oran 1.94

Best10 Oranı: 3.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Beşiktaş, son dakika golüyle 1 puan aldı. Konyaspor ile 1-1 berabere kalarak sezonu kapattılar.