İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (4) 21.05.2022

21 Mayıs Cumartesi günü için, Fransa Ligue 1, İtalya Serie A Ligi ve Almanya DFB Kupası Final mücadelelerini kupon haline getirdik. Bol şanslar.

Freiburg – Leipzig: MS 2, 1.79 (iddaa) – 2.05 (Bets10) ; Almanya DFB Kupası’nda Final mücadelesi 21 Mayıs Cumartesi akşamı, iki Bundesliga temsilcisi Freiburg ile Leipzig arasında sahne alacak. Spor SMART ekranlarından canlı olarak yayınlanacak maçın başlama saati 21:00. Christian Streich ve öğrencileri Almanya Bundesliga’da sezonu 55 puanla 6. sırada bitirdi ve UEFA Konferans Ligi’ne katılma hakkı elde. İlk haftalardan itibaren üst sıralar için mücadele veren Freiburg, Şampiyonlar Ligi hedefine çok yaklaşmışken, son 2 haftada aldığı üst üste mağlubiyetlerle, Avrupa Ligi potasından dahi uzak kaldı. Önce Union Berlin, ardından Bayer Leverkusen’e kaybeden ev sahibi, en yakın rakiplerine geçildi. Son 2 haftaya kadar 11 maçlık fikstürde sadece şampiyon Bayern Münih’e kaybeden Freiburg, harika performansını sona viraja taşıyamasa da, sezonu hedeflediği gibi üst sıralarda noktaladı. Almanya DFB Kupası’nda ise namağlup finalist olmayı başaran ev sahibi, ligde 2 maçta da 1-1 berabere kaldığı Leipzig ile kupa için mücadele edecek. Leipzig, Jesse Marsch önderliğinde sezona istediği başlangıcı yapamazken, Almanya Bundesliga’da üst sıralardan uzak kalan, Şampiyonlar Ligi’nde ise gruplardan çıkamayan konuk ekip göreve Domenico Tedesco’yu getirdi. Yeni hocasıyla her geçen hafta yükselen bir performans grafiğiyle sezona devam eden Leipzig, UEFA Avrupa Ligi’nde yarı finalist olmayı başarırken, Budnesliga’da ise sezonu 4. olarak noktaladı. Şampiyonlar Ligi biletini cebine koyan konuk ekip, Tedesco etkisiyle birlikte sezonu kupa zaferiyle kapatmak istiyor. Almanya DFB Kupası’nda rakibi gibi namağlup bir performans sergileyen Leipzig, sezon içerisinde 3 kulvarda birden elde ettiği başarıyla kupaya göz kırpıyor. Ligde rakibiyle 2 maçta da 1-1 berabere kalan konuk ekip, bu kez kazanarak kupa fırsatını kaçırmak istemiyor. Teknik adam değişikliğiyle birlikte 3 kulvarda birden başarılı ve istikrarlı bir performans yakalayan Leipzig, elinde kalan tek kupa şansını Tedesco önderliğinde değerlendirecek ve Freiburg’u mağlup edecektir.

Atalanta – Empoli: H1, 1.40 (iddaa) – 1.60 (Bets10) ; 21 Mayıs Cumartesi günü İtalya Serie A Ligi’nde bizleri, Atalanta ile Empoli’nin 3 puan mücadelesi bekliyor. S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak mücadelenin başlama saati ise 21:45. Atalanta sezonu eli boş kapatmak istemiyorsa İtalya Serie A Ligi’nin son haftasında kazanmak zorunda. Rüya gibi başlayan sezon Gian Piero Gasperini ve öğrencilerinde kabusa dönüştü. Sezonun ilk yarısında şampiyonluk adaylarından biri olarak gösterilen Atalanta, 37. hafta sonunda ise Konferans Ligi’ne katılmak için son maçını kazanarak, rakiplerinin puan kaybetmesini beklemek zorunda. Geçtiğimiz hafta deplasmanda lider Milan’a 2-0 kaybeden ev sahibi, 4 maç sonra mağlup oldu ve büyük bir fırsatı değerlendiremedi. Bu hafta sezonun ilk yarısında 4-1 mağlup etmeyi başardığı Empoli ile karşılaşacak olan Atalanta’nın 3 puana ihtiyacı var. Konuk ekip Empoli, kümede kalmasıyla birlikte İtalya Serie A Ligi’nde düşüşe geçti. Son 3 haftadan sadece 1 puan çıkarabilen Aurelio Andreazzoli’nin öğrencileri, ilk sezonunda ligde kalma hedefine ulaşırken, aldığı sürpriz galibiyetlerle dikkat çekti. Napoli hem iç sahada hem deplasmanda, Juventus’u ise deplasmanda mağlup eden Empoli, güçlü rakipleri karşısında çok daha iyi performanslar sergiledi. 37 haftadan 9 galibiyet, 11 beraberlik, 17 mağlubiyetle 38 puan toplayan konuk ekip, son haftaya 14. sırada giriyor. Sezonun ilk yarısında Atalanta’ya farklı skrola kaybeden ekip, deplasmanda ilk maçın intikamını almak istiyor. Konferans Ligi’ne gitmek için tek şansı kazanmak olan Atalanta, derbi mağlubiyetinin ardından iç sahada hedefsiz Empoli karşısında farklı bir galibiyet alacak ve rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecektir.

Angers – Montpellier: KGVAR, 1.41 (iddaa) – 1.58 (Bets10) ; 21 Mayıs Cumartesi akşamı Fransa Ligue 1’de sezon sona ererken, Angers evinde Montpellier’i konuk edecek. Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak maçın yayın ekranı beIN CONNECT. Fransa Ligue 1’in 37. haftasında Metz deplasmanına konuk olan Angers, düşme hattındaki rakibi karşısında haftayı 1-0’lık mağlubiyetle noktaladı. Sezonun ikinci yarısı 16 haftadan sadece 2 galibiyet alabilen Gerald Baticle’nin öğrencileri, geçtiğimiz hafta Bordeaux’u deplasmanda 4-1 mağlup ederek, ligde kalmayı başardı. Tehlike devam ederken dahi kötü gidişatını sürdüren Angers, bir türlü toparlanmayı başaramadı. Ev sahibine sezonun ilk yarısındaki performans grafiği kümede kalmak için yeterli olurken, Angers son maçta güven vermemeye devam ediyor. Fransa Ligue 1’de tam 8 haftadır maç kazanmayı başaramayan Montpellier, ligde son haftaya girilirken, sezonun ilk yarısında 4-1 mağlup etmeyi başardığı Angers ile karşı karşıya gelecek. Son 12 haftadan ise sadece 1 galibiyet çıkarabilen konuk ekip, tek galibiyetini düşme potasındaki Bordeaux karşısında alırken, son haftaların en formsuz takımlarından birisi olarak yoluna devam ediyor. Sezonun ilk yarısında sergilediği başarıyla ligde kalmayı başaran Montpellier, 37 hafta sonunda 43 puan toplamayı başarırken, düşme potasının 12 puan üzerinde, 13. sırada yer alıyor. Haftalardır kalesini gole kapatmakta zorlanan ve uzun süredir kötü performanslar sergileyen Angers ve Montpellier, sezonun son maçında karşılıklı goller bulmayı başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.53

Bets10 Bahis Oranı: 5.18