Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lens Monaco İddaa Tahmini 21.05.2022

Fransa Ligue 1 sahnesinde tam 9 haftadır galip gelen Monaco, 21 Mayıs Cumartesi akşamı Lens deplasmanına konuk olacak. beIN SPORTS 4 ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 22:00.

Betroad, Lens galibiyetine 3.30, beraberliğe 4.00, Monaco galibiyetine ise 2.05 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.57, 2.5 Alt 2.48 olarak verilmiş.

Lens Takibi Bırakmadı

Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Troyes deplasmanından 3-1’lik galibiyetle dönmeyi başaran Lens, üst üste 2. galibiyetini alırken, Fransa Ligue 1’de son 7 haftayı namağlup geçirdi. 5 galibiyet, 2 beraberliğe imza atan Franck Haise’nin öğrencileri, son haftaya girilirken, Konferans Ligi potasının 2 puan gerisinde yer alıyor. Konferans Ligi bileti için Strasbourg ve Nice’ın puan kaybetmesini beklemek zorunda olan Lens, son haftalarda iyi performanslarıyla dikkat çekse de, ligin en formda takımı olarak son haftaya girecek olan Monaco ile karşılaşacak. 7 maçlık fikstürde 15 gol atıp, kalesinde sadece 6 gole izin veren ev sahibi, hem savunma hem de hücum performansıyla rüştünü ispatladı.

Monaco Doludizgin

Fransa Ligue 1’de tam 9 haftadır kazanan Monaco, Philippe Clement yönetiminde son haftalara ambargo koydu diyebiliriz. Şampiyonluk yarışında Monaco’nun teknik adam hamlesini geç yaptığını söyleyebiliriz. 9 haftadır kazanan konuk ekip, 37 hafta sonunda ise 20 galibiyet, 8 beraberlik, 9 mağlubiyetle 68 puan topladı. Şampiyonluğunu ilan eden PSG ile arasında 15 puan fark bulunan Monaco, en yakın rakibi Marsilya’nın ise averaj farkıyla üzerinde yer alıyor. Geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı Brest’i 4-2 mağlup etmeyi başaran Monaco, 4 averaj farkla Şampiyonlar Ligi biletini elinde tutuyor. Deplasmanda galibiyete ihtiyacı olan konuk ekip, son haftada golcülerine güveniyor. Monaco son 9 haftada tam 23 gol bulmayı başardı.

Lens – Monaco Maç Bilgileri

Lens – Monaco Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bollaert-Delelis Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lens takımında Jean-Louis Leca ve Gael Kakuta sakat. Monaco cephesinde ise Krepin Diatta sakat. Cesc Fabregas kadroda yer almıyor.

Lens’in 11’i Belli mi?

Lens’in muhtemel kadrosu: Wuilker Farinez, Jonathan Clauss, Frankowski, Wooh, Massadio Haidara, Gael Kakuta, Deiver Machado, Fofana, Doucoure, Ignatius Ganago, Sotoca.

Monaco’nun 11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Alexander Nübel, Aguliar, Maripan, Disasi, Jakobs, Ismail Djibril Sidibe, Ben Yedder, Jean Lucas, Youssouf Fofana, Gelson Martins, Kevin Volland.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de son 9 haftanın en formda takımı haline gelen Monaco, Şampiyonlar Ligi hedefiyle çıkacağı mücadelede en yakın rakiplerinden Lens’i mağlup edecek ve Şampiyonlar Ligi biletini cebine koyacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.83

Betroad Oranı: MS 2, Oran 2.05

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: 2. sıradaki yerini korumak için galibiyete ihtiyacı olan Monaco, Lens deplasmanında 1-0 geriden gelerek 2-1’lik üstünlüğü yakalarken, son saniye yenilen gol Monaco’nun doğrudan Şampiyonlar Ligi biletini elinden aldı.