Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Marsilya Strasbourg İddaa Tahmini 21.05.2022

beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından 21 Mayıs Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 22:00’de naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1‘in son hafta mücadelesinde, 3. sıradaki Marsilya ile 5. sırada yer alan Strasbourg karşı karşıya gelecek.

Betroad, Marsilya galibiyetine 2.10, beraberliğe 3.60, Strasbourg galibiyetine ise 3.50 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.88, beraberliğe 3.15, konuk ekibe ise 2.95 oran veriyor.

Marsilya’nın Galibiyete İhtiyacı Var

Marsilya, Konferans Ligi’ne yarı finalist veda etmesinin ardından, Fransa Ligue 1’in son haftalarında bocaladı. 3 haftalık fikstürden sadece 3 puan çıkarabilen Jorge Sampaoli’nin öğrencileri, Lyon karşısında 3-0, Rennes karşısında ise 2-0’lık mağlubiyetler alırken, tek galibiyetini ise Lorient deplasmanında 3-0’lık skorla aldı. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Rennes deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle dönen Marsilya’nın, rakibiyle puan farkı 3’e inerken, Rennes 2’li averajda ev sahibini yakaladı ve genel averajda rakibini geçmeyi başardı. Marsilya bu sezon Şampiyonlar Ligi’ne gitmek için son maçta kazanmak zorunda diyebiliriz. Alınacak olası bir mağlubiyet ev sahibinin Şampiyonlar Ligi şansını elinden alabilirken, kazanması halinde ise 2. sıraya yükselerek doğrudan katılım hakkı elde edebilir.

Strasbourg Üst Sıraları Bırakmadı

Fransa Ligue 1’de sezonun son haftasına girilirken, son 15 haftada sadece Lille deplasmanından eli boş dönen Strasbourg, Konferans Ligi potasında yer alıyor. Julien Stephane’nin öğrencileri, şampiyon PSG ile 3-3 berabere kalmasının ardından, son 2 haftada Brest ve Clermont’u 1-0’lık skorlarla mağlup etmeyi başardı. Konferans Ligi şansını elinde bulunduran konuk ekip, UEFA Avrupa Ligi potasındaki Rennes’in ise 2 puan gerisinde. Bu haftanın en zorlu fikstürlerinden birisine sahip olan Strasbourg, sezonun meyvelerini toplamak istiyorsa, en yakın rakiplerinden birini deplasmanda mağlup etmek zorunda. 37 haftada 8 kez mağlup olan konuk ekip, şampiyon PSG’nin ardından ligin en az maç kaybeden takımı konumunda.

Marsilya – Strasbourg Maç Bilgileri

Marsilya – Strasbourg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Velodrome Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Marsilya takımında William Saliba kart cezalısı. Dimitri Payet, Leonardo Balerdi ve Konrad De La Fuente’nin sakatlığı bulunuyor. Strasbourg cephesinde ise Dimitri Lienard kart cezalısı. Lucas Perrin ve Nordine Kandil’in sakatlığı bulunuyor.

Marsilya’nın 11’i Belli mi?

Marsilya’nın muhtemel kadrosu: Paul Lopez, Jordan Amavi, Duje Caleta Car, Alvaro Gonzalez, Sead Kolosinac, Matteo Guendouzi, Amine Harit, Cengiz Ünder, Bakambu, Bamba Dieng, Arkadiusz Milik.

Strasbourg’un 11’i Belli mi?

Strasbourg’un muhtemel kadrosu: Matz Sels, Guilbert, Alexander Djiku, Caci, Nyamsi, Ismaël, Ibrahima Sissoko, Fila, Aholou, Thomasson, Prcic, Bellegrade.

İddaa Tahmini

Son haftaya 3. sırada giren Marsilya, Şampiyonlar Ligi’ne gitme şansını elinde tutarken, taraftarı önünde bu fırsatı kaçırmayacak ve iç sahada son maçını kazanacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.88

Betroad Oranı MS 1, Oran 2.10

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İç sahada rahat bir galibiyet alan Marsilya, Monaco’nun son dakikada yediği beraberlik golüyle birlikte sezonu 2. olarak kapattı ve doğrudan Şampiyonlar Ligi biletini cebine koydu. Tam 4 golle kazanan Marsilya, iç saha performansıyla bizleri yanıltmadı. Kazananları tebrik ederiz.