Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Reims Nice Bahis Tahmini 21.05.2022

Reims sahasında Nice‘ı konuk edecek. 21 Mayıs Cumartesi günü fikstüründe yer alan Fransa Ligue 1‘in son hafta mücadelesi, Türkiye saati ile 22:00’de başlarken, beIN CONNECT ekranlarından naklen yayınlanacak.

Betroad, Reims galibiyetine 4.00, beraberliğe 3.75, Nice galibiyetine ise 1.90 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.76, 2.5 Alt 2.11 oran kazandırıyor.

Reims Son Haftalarda Etkili

Fransa Ligue 1’de küme düşme tehlikesinden uzak kalan, üst sıra mücadelesine ise yetişemeyen Reims, uzun süredir yoluna hedefsiz devam etse de, son haftalarda sürpriz galibiyetlere imza attı. Oscar Garcia ve öğrencileri son 5 haftadan 3 galibiyet, 2 mağlubiyet alırken, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Saint Etienne deplasmanından 2-1’lik galibiyetle döndü. Kümede kalma mücadelesi veren rakibi karşısında 1-0 geriden gelerek kazanan Reims cephesinde 3 puanı getiren goller Marshall Munetsi ve Kamory Doumbia’dan geldi. 46 puanla 12. sırada yer alan ev sahibi, sezonun son maçında kazanarak, taraftarları önünde iyi bir kapanışı hedefliyor.

Nice Skoru Koruyamadı

Fransa Ligue 1’in 37. haftası sahasında ezeli rakibi Lille’i konuk eden Nice, ilk 45 dakikaya etkili futboluyla damga vururken, devre arasına 1-0 önde girmeyi başardı. Oyunu domine eden konuk ekip, kalesine gelen ilk isabetli şutta beraberlik golünü yerken, geri kalan dakikalarda da kabus devam etti ve Nice için mücadele 3-1’lik mağlubiyetle sona erdi. Büyük bir darbe alan Christophe Galtier’in öğrencileri, sezonun son haftasına girilirken, Konferans Ligi potasındaki rakibi Strasbourg ile aynı puanda yer alırken, Rennes’in 2 puan gerisinde. Avrupa bileti için Reims deplasmanında kazanmaktan başka çaresi olmayan Nice, 3 haftalık galibiyet serisinin sona ermesiyle birlikte zor günler geçirirken, son maçında kazanarak umutlarını korumak istiyor.

Reims – Nice Maç Bilgileri

Reims – Nice Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Auguste Delaune Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Reims takımında Andrew Gravillon, Moreto Cassama ve Bradley Locko sakat. Nice cephesinde ise Mario Lemina kart cezalısı. Alexis Claude-Maurice ve Youcef Atal’ın sakatlığı bulunuyor.

Reims’in 11’i Belli mi?

Reims’in muhtemel kadrosu: Predrag Rajkovic, Jens Cajuste, Sambou Sissoko, Bradley Locko**, Faes, Alexis Flips, Matusiwa, Chavalerin, Ilan Kebbal, van Bergen, Mbuku.

Nice’in 11’i Belli mi?

Nice’in muhtemel kadrosu: Walter Benitez, Dante, Daniliuc, Todibo, Lotomba, Kluivert, Calvin Stengs, Billal Brahimi, Ulie, Dolberg, Amine Gouiri.

İddaa Tahmini

Son maçını kazanmak zorunda olan Nice, Avrupa bileti için çıkacağı Reims deplasmanında 3 puan hedefine ulaşacak ve yakın rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.66

Betroad Oranı MS 2, Oran 1.90

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Nice fırsatı harika değerlendirdi. İlk yarıyı 2-0 geride kapatan Nice, ikinci yarıda 3 golle geri dönmeyi başarırken, rakiplerinin puan kaybetmesiyle birlikte 5. sıraya yükselerek Konferans Ligi biletini cebine koydu. Kazananları tebrik ederiz.