LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Valencia Celta Vigo İddaa Tahmini 21.05.2022

İspanya La Liga’da üst üste 8 maçtır galibiyet alamayan Valencia evinde, Celta Vigo karşısında 3 puan arayacak. Zorlu mücadele saat 18.30’da başlayacak olup Smart Spor kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Valencia ile Celta Vigo zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Rexbet oranlarını ele alacak olursak Valencia galibiyetinin 2.98, beraberlik tercihinin 3.45, Celta Vigo galibiyetinin ise 2.48 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. 

Valencia’da Galibiyet Hasreti Sürüyor

Valencia’da kötü gidişat devam ediyor. Bu sezon La Liga’da herhangi bir iddiaları kalmadı. Ligin son haftasında da Mestalla’da Celta Vigo’yu konuk edecekler. Geçtiğimiz hafta sonu Espanyol deplasmanına konuk olan Yarasalar, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrılmıştı. La Liga’da tam 8 maçtır galibiyet alamayan bir Valencia var. Jose Bordalas’ın ekibi, Kral Kupası’nda Real Betis’e kaybettikten sonra iyice dağılmıştı. Bu hafta Valencia’da savunmadan Omar Alderete kart cezalısı.

Celta Vigo Deplasmana Kayıp

Celta Vigo’da La Liga’da hedefsiz takımlardan biri. Geçtiğimiz hafta sonu Balaidos’da konuk ettikleri Elche’yi tek golle 1-0 mağlup ettiler. Celta Vigo’ya galibiyeti getiren gol ise Denis Suarez’den geldi. La Liga’da iç sahada önemli sonuçlar alan Eduardo Coudet’in ekibi, deplasman maçlarında ise aynı performansı gösteremiyor. La Liga’da oynadıkları son 9 deplasman maçında sadece 1 galibiyetleri var. Bu hafta Mestalla’da Valencia’ya konuk olacak Celta Vigo’da Hugo Mallo, Franco Cervi ve Santi Mina kadroda yer almıyor.

Valencia – Celta Vigo Maç Bilgileri

Valencia – Celta Vigo Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 18.30’da Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mestalla Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Valencia’da savunmadan Omar Alderete kart cezalısı. Celta Vigo’da Hugo Mallo, Franco Cervi ve Santi Mina kadroda yer almıyor.

Valencia'nın ilk 11’i Belli mi?

Valencia’nın muthtemel kadrosu: Jaume Domenech, Thierry Correia, Eray Cömert, Gabriel Paulista, Denis Jose Luis Gaya, Hugo Guillamon, Gonçalo Guedes, Manu Vallejo, Helder Costa, Hugo Duro, Maxi Lopez

Real Betis'in ilk Belli mi?

Celta Vigo’nun muhtemel kadrosu: Ivan Villar, Hugo Mallo, Nestor Araujo, Carlos Dominguez, Lucas Olaza, Jeison Murillo, Fran Beltran, Augusto Solari, Denis Suarez, Iago Aspas, Brais Mendez

İddaa Tahmini

Valencaia, son dönemde çok kötü sonuçlar aldı. La Liga’da iddiaları yok ama Mestalla’da taraftarına 3 puan hediye ederek sezonu kapatmak istiyorlar. Valencia’dan bu hafta galibiyet bekliyorum. Celta Vigo’yu mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.42

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 2.98

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Valencia, haftayı 3 puan ile kapattı. Mestalla’da Celta Vigo’yu 2-0 ile geçtiler ve 8 maç aradan sonra kazandılar.