TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Yeni Malatyaspor Fenerbahçe İddaa Tahmini 21.05.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Küme düşen Yeni Malatyaspor evinde, Fenerbahçe’yi ağırlayacak. Mücadele saat 19.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından ekranlara gelecek.

Yeni Malatyaspor Fenerbahçe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Yeni Malatyaspor kazanır 12.00, beraberlik 7.00, Fenerbahçe kazanır ise 1.26 olarak açıklanmış. 

Yeni Malatyaspor 9 Maçtır Kaybediyor

Yeni Malatyaspor, Süper Lig’de sezonun en vasat takımlarından biriydi. Hal böyle olunca da küme düşmekten kurtulamadılar. Cihat Arslan yönetiminde önümüzdeki sezon TFF 1. Lig’de mücadele edecekler. Geçtiğimiz hafta sonu Kayserispor deplasmanına konuk olan Yeni Malatyaspor, sahadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrılmıştı. Süper Lig’de üst üste 9 maçtır da mağlubiyet yaşıyorlar. Süper Lig’de sezonun son haftasında ise Fenerbahçe’yi konuk edecekler. Maç öncesinde Yeni Malatyaspor’da Benjamin Tetteh kart cezalısı. Mallan’ın ise sakatlığı bulunuyor.

Fenerbahçe’de Hedef Şampiyonlar Ligi

Fenerbahçe, geçtiğimiz hafta sonu Kadıköy’de konuk ettiği Fatih Karagümrük karşısında 2 puan bıraktı. Süper Lig’de Konyaspor’un kazandığı haftada 2 puan kaybettiler ama 2. sıradaki yerini korudular. İsmail Kartal yönetiminde sezonu 2. sırada tamamlayıp UEFA Şampiyonlar Ligi’ne katılma açısından çok önemli bir avantaj sahipler. Tam 13 maçtır kaybetmeyen Fenerbahçe’nin bu deplasmanda rahat bir galibiyet almasını bekliyorum. Maç öncesinde Fenerbahçe’de Dimitris Pelkas, Miguel Crespo, Arda Güler ve Kim Min Jae’nin sakatlıkları devam ediyor.

Yeni Malatyaspor – Fenerbahçe Maç Bilgileri

Yeni Malatyaspor – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 19.00’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Yeni Malatya Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Yeni Malatyaspor’da Benjamin Tetteh kart cezalısı. Mallan’ın ise sakatlığı bulunuyor. Fenerbahçe’de Dimitris Pelkas, Miguel Crespo, Arda Güler ve Kim Min Jae’nin sakatlıkları devam ediyor.

Yeni Malatyaspor'un 11’i Belli mi?

Yeni Malatyaspor’un muhtemel kadrosu: Abdulsamed Damlu, Mehdi Zeffane, Oussama Haddadi, Philip Awuku, Wallace, Karim Hafez, Jospin Nshimirimana, Buğra Çağıran , Atakan Müjde, Mustafa Eskihellaç, Mert Miraç Altıntaş

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Bright Osayi Samuel, Serdar Aziz, Marcel Tisserand, Ferdi Kadıoğlu, Luiz Gustavo, Miha Zajc, Mert Hakan Yandaş, Diego Rossi, İrfan Can Kahveci, Serdar Dursun

İddaa Tahmini

Fenerbahçe’nin rahat kazanması gereken bir maç. Sezonun ilk yarısında oynanan maçı 2-0 kazanmışlardı. Küme düşen Yeni Malatyaspor karşısında yine farklı kazanırlar. Fenerbahçe’nin en az 3 gol atmasını bekliyorum.

İddaa Oranı: Deplasman 2.5 Gol Üstü, Oran 1.64

Best10 Oranı: Deplasman 2.5 Gol Üstü, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-5

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe zorlanmadan kazandı. Yeni Malatyaspor deplasmanında 5 golle güldüler ve Şampiyonlar Ligi bileti aldılar.