TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Adana Demirspor Göztepe İddaa Tahmini 22.05.2022

Spor Toto Süper Lig’de üst süte 5 maçtır kaybeden Adana Demirspor evinde, Göztepe karşısında galibiyet arayacak. Karşılaşma saat 19.00’da start alacak ve Beın Sports 1 kanalından izlenebilecek.

Adana Demirspor bugün Göztepe karşısında maçın net favorisi. Betroad oranlarını ele alırsak ev sahibi Adana Demirspor galibiyetine 1.42, beraberlik tercihine 5.45, Göztepe galibiyetine 7.45 oran veriyor. 

Adana Demirspor Galibiyete Hasret

Adana Demirspor’da mağlubiyet serisi devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Galatasaray’a konuk olan Adana Demirspor, öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamadı ve sahadan puansız ayrıldı. Yunus Akgün ve Mario Balotelli’nin golleri puan almalarına yetmedi. Süper Lig’de üst üste 5 maçtır mağlubiyet yaşayan Vincenzo Montella’nın ekibi, bu hafta Göztepe ile karşılaşacak. Kötü gidişatı sona erdirmek ve sezonu galibiyet ile kapatmak adına Göztepe, son derece uygun bir takım. Maç öncesinde Britt Assambalonga’nın kart cezalısı olduğu belirtelim.

Göztepe 14 Maçtır Kazanamıyor

Göztepe, bildiğimiz gibi Süper Lig’de küme düştü. Haftalar öncesinde küme düşmesi matematiksel olarak kesinleşen İzmir ekibi, geçen hafta Beşktaş karşısında da puan alamadı. İç sahada konuk ettikleri Beşiktaş’a 2-0 mağlup oldular. Üstelik Beşiktaş’ın maçın büyük bir bölümünü 9 kişi oynadığını da belirtelim. Süper Lig’de tam 14 maçtır galibiyet alamayan Göztepe, bu 14 maçlık süreçte ise 1 puan toplayabildi. Maç öncesinde Göztepe’de Adis Jahovic kart cezalısı. Atınç Nukan, Wilker Angel ve Lourency’nin sakatlıkları bulunuyor.

Adana Demirspor – Göztepe Maç Bilgileri

Adana Demirspor – Göztepe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele 5 Ocak Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Adana Demirspor’da Britt Assambalonga’nın kart cezalısı olduğu belirtelim. Göztepe’de ise Adis Jahovic kart cezalısı. Atınç Nukan, Wilker Angel ve Lourency’nin sakatlıkları bulunuyor.

Adana Demirspor'un 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Arijanet Muric, Jonas Svensson, Samet Akaydın, Joher Rassoul, Kaan Kanak, Matias Vargas, Gökhan İnler, Benjamin Stambouli, Yunus Akgün, Younes Belhanda, Britt Assombalonga,

Göztepe'nin ilk 11’i Belli mi?

Göztepe’nin muhtemel kadrosu: Balazs Megyeri, Murat Paluli, Atakan Çankaya, Dino Arslanagic, Berkan Emir, Aytaç Kara, David Tijanic, Yalçın Kayan, Halil Akbunar, Lourency, Franco Di Santo

İddaa Tahmini

Adana Demirspor, son 5 maçını kaybetti ama sezonun son haftasında Göztepe karşısında favoriler. Montella’nın ekibi, bu hafta kazanır sezona 3 puan ile veda eder.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.25

Betroad Oranı: MS 1, Oran 1.42

Maç Sonucu: 7-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Adana Demirspor, sezonun en farklı galibiyetini aldı. Göztepe karşısında 7-0 kazanmayı başardılar.