TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Başakşehir Trabzonspor İddaa Tahmini 22.05.2022

Spor Toto Süper Lig’de sezonu şampiyon olarak tamamlamayı garantileyen Trabzonspor deplasmanda, Başakşehir’in konuğu olacak. Zorlu karşılaşma saat 16.00’da start alacak ve Beın Sports 1 kanalından ekranlara gelecek.

Başakşehir ve Trabzonspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Başakşehir kazanır 1.85, beraberlik 3.70, Trabzonspor kazanır ise 4.70 olarak açıklanmış.

Başakşehir Galibiyet Peşinde

Başakşehir’in Süper Lig’de 4. sıra umutları devam ediyor. Ligin son haftasında Trabzonspor’u konuk edecek olan Başakşehir, en yakın takipçisi Alanyaspor’un 1 puan önünde 4. sırada yer alıyor. 2 hafta önce Galatasaray’ı konuk eden Emre Belözoğlu’nun ekibi, geçen hafta ise Giresunspor deplasmanında da puan kaybı yaşadı. Süper Lig’de oynadıkları son 2 maçta 4 puan bıraktılar. Başakşehir’in Konferans Ligi’ne katılabilmesi için bugün kazanması gerekiyor. Maç öncesinde Başakşehir’de önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Trabzonspor Deplasmanda Zorlanıyor

Trabzonspor, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Süper Lig’de Altay ile karşı karşıya gelen Bordo Mavililer, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. Bildiğimiz gibi Süper Lig’de bu sezon şampiyonluğunu ilan eden Abdullah Avcı’nın ekibi, ligin son haftasında Başakşehir’e konuk olacak. Son 5 deplasman maçında tek galibiyeti bulunan Trabzonspor’un bu hafta işi pek kolay değil. Maç öncesinde Trabzonspor’da Marek Hamsik kart cezalısı. Anders Trondsen, Stefano Denswil ve Bruno Peres’in sakatlıkları devam ediyor.

Başakşehir – Trabzonspor Maç Bilgileri

Başakşehir – Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Trabzonspor’da Marek Hamsik kart cezalısı. Anders Trondsen, Stefano Denswil ve Bruno Peres’in sakatlıkları devam ediyor.

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Muhammed Şengezer, Ömer Ali Şahiner, Alexandru Epureanu, Leon Duarte, Hasan Ali Kaldırım, Daniel Aleksic, Berkay Özcan, Nacer Chadli, Trezeguet, Pizzi, Stefan Okaka

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Serkan Asan, Stefano Denswil, Hüseyin Türkmen, Tymoteusz Puchacz, Berat Özdemir, Marek Hamsik, Anastasios Bakasetas, Anthony Nwakaeme, Edin Visca, Andreas Cornelius

İddaa Tahmini

Başakşehir’in kazanması gereken bir maç. Şampiyon Trabzonspor, bu sezon hücumda çok üretken ve bu hafta yine gol bulmalarını bekliyorum. Başakşehir’de 3 puan hedefliyor. Zevkli geçmesini beklediğim karşılaşmada tercihim 2.5 gol üstü.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.59

Best10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Başakşehir, 3 golle 3 puanı aldı. Trabzonspor’u 3-1 mağlup ettiler ve sezonu 4. Sırada tamamlayarak Konferans Ligi bileti aldılar.