Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Brentford Leeds United Bahis Tahmini 22.05.2022

İngiltere Premier Lig’de düşme hattında yer alan Leeds United deplasmanda, Brentford karşısında galibiyet arayacak. Mücadelenin saat 18.00’de başlayacağını ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Brentford ile Leeds United zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Rexbet oranlarını ele alacak olursak Brentford galibiyetinin 2.28, beraberlik tercihinin 3.85, Leeds United galibiyetinin ise 3.00 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Brentford 3 Golle Kazandı

Brentford, geçtiğimiz hafta sonu sürpriz bir galibiyet aldı. Goodison Park’ta konuk oldukları Everton’ı 3-2 ile geçtiler. 2 kez geriye düştüğü karşılaşmadan 3 puan ile ayrılan Thomas Frank’ın ekibi, Premier Lig’de son maçından 6 puan çıkarttı. Southampton ve Everton karşısında 3’er gollü galibiyetler aldılar. Ligin yeni takımı olmasına rağmen iyi bir sezon geçiren Brentford, bu hafta Leeds United karşısında da maçın favorisi. Karşılaşma öncesinde Brentford’da Mathias Zanka’nın sakatlığı devam ediyor.

Leeds United 5 Maçtır Kazanamıyor

Leeds United’ın umutları iyice azaldı. Premier Lig’de son haftaya girildi ve Leeds United, düşme hattında yer alıyor. Bir üst sıradaki Burnley ile eşit puana sahipler ama averaj üstünlüğü Burnley’in elinde. Geçtiğimiz hafta sonu Elland Road’da Brighton’ı konuk eden Jesse Marsch’ın ekibi, 1 puanı son dakika golüyle kurtarmıştı. Premier Lig’de oynadıkları son 5 maçta da galibiyet alamadılar ve düşme hattına kadar gerilediler. Bu hafta Brentford deplsamanında kazanmaları ve Burnley’in ise kaybetmesi gerekiyor. Burnley’in kaybetmesi halinde Leeds United’ın alacağı 1 puan da kümede kalmaları için yeterli olacak.

Brentford – Leeds United Maç Bilgileri

Brentford – Leeds UnitedMaçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Brentford Community Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brentford’da Mathias Zanka’nın sakatlığı devam ediyor.

Brentford'un ilk 11’i Belli mi?

Brentford’un muhtemel kadrosu: David Raya, Rico Henry, Charlie Goode, Ethan Pinnock, Mathias Jensen, Christian Norgaard, Vitaly Janelt, Mad Sorensen, Sergi Canos, Bryan Mbeumo, Ivan Toney

Leeds United'ın ilk 11’i Belli mi?

Leeds United’ın muhtemel kadrosu: Illan Meslier, Robin Koch, Pscal Struijk, Diego Llorente, Junior Firpo, Mateusz Klich, Robin Koch, Daniel James, Jack Harrison, Raphinha, Rodrigo

İddaa Tahmini

Leeds United’ın kümede kalabilmesi için kazanması gerekiyor. Tabi Burnley mağlup olur Leeds United’da puan alırsa, Leeds United yine kümede kalacak ama Brentford,hücumda çok etkili bir takım. Gollü bir maç olacağını düşünüyorum. İki ekipte skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.39

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.55

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Leeds United, sezonun en önemli maçında 3 puanı aldı. Brentford deplasmanında 2-1 kazandılar ve Premier Lig’de kümede kalmayı başardılar.