Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Burnley Newcastle United Bahis Tahmini 22.05.2022

İngiltere Premier Lig’de kümede kalma mücadelesi veren Burnley evinde, Newcastle United karşısında 3 puan arayacak. Mücadele saat 18.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Burnley ve Newcastle United arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde verilmiş. Burnley kazanır 2.45, beraberlik 3.45, Newcastle United kazanır ise 3.00 olarak açıklanmış.

Burnley Kazanırsa Premier Lig’de Kalacak

Burnley, geçtiğimiz hafta içini beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Villa Park’ta konuk oldukları Aston Villa ile 1-1 berabere kaldılar. Bu sonuç ile düşme hattının üzerine çıkmayı başaran Burnley, Leeds United ile puanlarını eşitledi. İpler artık Burnley’in elinde ve Burnley bu hafta kazanırsa, Premier Lig’de kümede kalmayı başaracak. Tabi Leeds United’ın bu hafta kaybetmesi durumunda da otomatikman kümede kalmayı garantileyecekler. Maç öncesinde Burnley’de Ben Mee, Ashley Westwood ve Matej Vydra’nın sakatlıkları devam ediyor.

Newcastle United’dan 3 Puan

Newcastle United, geçtiğimiz hafta sonu sürpriz bir galibiyet aldı. St. James Park’ta konuk ettikleri Arsenal’ı 2-0 ile geçtiler. Maçın başından sonuna dek üstün oynayan Eddie Howe’un öğrencileri, Arsenal’a neredeyse pozisyon bile vermedi diyebiliriz. Bu hafta ise Turf Moor’da Burnley’e konuk olacaklar. Özellikle sezonun 2. yarısında etkili sonuçlar alan Newcastle United, gelecek sezon için umut verdi. Maç öncesinde Newcastle United’da Joseph Willock ve Ryan Fraser’ın sakatlıkları devam ediyor.

Burnley – Newcastle United Maç Bilgileri

Burnley – Newcastle United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Turf Moor Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Burnley’de Ben Mee, Ashley Westwood ve Matej Vydra’nın sakatlıkları devam ediyor. Newcastle United’da Joseph Willock ve Ryan Fraser’ın sakatlıkları devam ediyor.

Burnley'in ilk 11’i Belli mi?

Burnley’in muhtemel kadrosu: Nick Pope, Connor Roberts, Charlie Taylor, Phil Bardsley, Matthew Lowton, James Tarkowski, Ashley Westwood, Dale Stephens, Maxwell Cornet, Jay Rodriguez, Wout Weghorts

Newcastle United'ın ilk 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Karl Dawrow, Ciaran Clark, Jamaal Lascelles, Fabian Schar, Matt Ritchie, Joseph Willock, Miguel Almiron, Jonjo Shelvey, Sean Longstaff, Saint Allan Maximin, Joelinton

İddaa Tahmini

Burnley bugün kazanırsa, Premier Lig’de kümede kalmayı başaracak. Turf Moor’da bütün biletler tükendi. Newcastle United karşısında Burnley 3 puan alır ve Premier Lig’de kümede kalır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.98

Betroad Oranı: MS 1, Oran 2.45

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Burnley, Premier Lig’de küme düştü. Leeds United’ın kazandığı haftada Newcastle United’a 2-1 kaybettiler ve kümede kalamadılar.