Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Crystal Palace Manchester United İddaa Tahmini 22.05.2022

İngiltere Premier Lig’de son 5 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Manchester United deplasmanda, Crystal Palace’a konuk olacak. Saat 18.00’de başlayacak karşılaşma S SPORT Plus kanalından takip edilebilecek.

Crystal Palace ile Manchester United takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını inceleyecek olursak Crystal Palace galibiyetine 3.05, beraberlik tercihine 3.70, Manchester United galibiyetine ise 2.30 verildiğini görüyoruz.

Crystal Palace Sürpriz Peşinde

Crystal Palace, geçtiğimiz hafta içi Goodison Park’ta dramatik bir mağlubiyet yaşadı. Everton karşısında devreye 2-0 önde girdiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Sahadan 3-2’lik mağlubiyet ile ayrılan Crystal Palace, Premier Lig’de 4 maç aradan sonra mağlubiyet ile tanıştı. Premier Lig’de herhangi bir iddiası bulunmayan Patrick Vieira’nın ekibi, bu hafta Selhurst Park’ta konuk edeceği Manchester United karşısında sürpriz arayacak. Maç öncesinde Crystal Palace’da James McArthur, Michael Oliseve Nathan Ferguson’un sakatlıkları var.

Manchester United’dan Şok Yenilgi

Manchester United’ın Şampiyonlar Ligi umutları sona erdi. Premier Lig’de son dönemde ciddi puan kayıpları yaşadılar ve ilk 4 yarışının uzağında kaldılar. Ligde oynadığı son maçta AMEX’de Brighton’a konuk olan Ralf Rangnick’in ekibi, sahadan 4-0’lık mağlubiyet ile ayrılmıştı. Premier Lig’de oynadığı son 5 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Manchester United’ı bu hafta yine zor bir maç bekliyor. Konferans Ligi umutlarını sürdüren Manchester United’da bu hafta Luke Shaw, Paul Pogba ve Jadon Sancho’nun sakatlıkları var.

Crystal Palace – Manchester United Maç Bilgileri

Crystal Palace – Manchester United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Selhurst Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Crystal Palace’da James McArthur, Michael Oliseve Nathan Ferguson’un sakatlıkları var. Manchester United’da bu hafta Luke Shaw, Paul Pogba ve Jadon Sancho’nun sakatlıkları var.

Crystal Palace'ın İlk 11'i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Jack Butkand, Joel Ward, Joachim Andersen, Gary Cahill, Marc Guehi, Luka Milivojevic, Eberechi Eze, Will Hughes, Conor Gallagher, Wilfred Zaha, Jean-Philippe Mateta

Manchester United'ın ilk 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: De Gea, Diogo Dalot, Raphael Varane, Victor Lindelöf, Alex Telles, Scott McTominay, Nemanja Matic, Bruno Fernandes, Markus Rashford, Juan Mata, Cristiano Ronaldo

İddaa Tahmini

Crystal Palace, iç sahada etkili bir takım. Son haftalarda skor anlamında da üretkenler. Manchester United, hiç güven vermiyor. Selhurst Park’ta iki takımında gol bulacağı bir karşılaşma izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.45

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.59

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester United’da kötü gidişat devam etti. Sezonun son maçında Crystal Palace’a 1-0 kaybettiler.