İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 22.05.2022

İtalya Serie A Ligi’nde son haftaya girilirken, şampiyonluk yarışı ve küme düşme hattını ilgilendiren 3 mücadeleyi, 22 Mayıs Pazar günü için kupon olarak derledim. Bol şanslar.

Sassuolo – Milan: MS 2, 1.28 (iddaa) – 1.45 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nde son haftaya lider giren Milan, şampiyonluk için 22 Mayıs Pazar akşamı Sassuolo deplasmanına konuk olacak. Türkiye saati ile 19:00’da başlama düdüğü çalınacak mücadeleyi S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Sassuolo, geçtiğimiz hafta Bologna deplasmanından 3 puanı 3 golle aldı. Son 4 haftada yaşadığı puan kayıplarının ardından, deplasmanda maça iyi başlayan ve devre arasına 1-0 önde giren Alessio Dionisi’nin öğrencileri, ikinci yarıda da etkisini tam gaz sürdürdü ve karşılaşmadan 3-1’lik galibiyetle ayrıldı. Scamacca ve Berardi tüm gollerde katkı sağlarken, galibiyetin mimarları arasında yer aldı. 10. sırada yer alan ve İtalya Serie A Ligi’nde hiçbir hedefi kalmayan Sassuolo, bu hafta Milan’ı mağlup ederek tarihe geçebilir. Rakibinin uzun süredir devam eden şampiyonluk hasretini 1 yıl daha erteleyebilirler. Sezonun ilk yarısında Milan’ı 3-1 mağlup etmeyi başaran Sassuolo, lider karşısına farklı bir konsantrasyonla çıkacak. 4 hafta sonra ligde galip gelen ev sahibinde moraller yerinde. İtalya Serie A Ligi’nin lideri Milan, 15 haftalık yenilmezlik serisiyle konuk olacağı Sassuolo deplasmanından 1 puanla çıkması halinde, 19. şampiyonluğunu ilan edecek. Son 5 maçının tamamını kazanan Stefano Pioli’nin öğrencileri, en yakın rakibi İnter’in 2 puan üzerinde yer alırken, 2’li averajda rakibinden üstün. 37 haftalık fikstürden 25 galibiyet, 8 beraberlikle 83 puan toplamayı başaran Milan, attığı 61 golle karşılık ise kalesinde sadece 31 gol gördü. Tam 11 yıldır şampiyonluk yaşamayan konuk ekip, Pioli yönetiminde hasrete son vermeye sadece 90 dakika uzaklıkta. Hedefsiz bir rakiple karşılaşacak olan Milan’ın hata yapma lüksü yok. Harika geçen sezonda finale kadar başarıyla gelen Milan, şampiyonluk kapısını ardına kadar araladı. İtalya Serie A Ligi’nde son haftaya lider giren Milan’a deplasmanda şampiyonluk için 1 puan yetiyor. Pioli ve öğrencileri harika geçen sezonun son maçında hata yapmayacak ve deplasmanda Sassuolo’yu mağlup edecektir.

İnter – Sampdoria: KGVAR, 1.74 (iddaa) – 1.95 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nde son haftaya şampiyonluk yarışının içerisinde giren İnter, 22 Mayıs Pazar günü sahasında Sampdoria’yı konuk edecek. S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak maçın başlama saati 19:00. İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu İnter, zorlu şampiyonluk yarışı devam ederken, İtalya Kupası’nı Juventus’un ellerinden alarak, ilk kupa hedefine ulaştı. İtalya Serie A Ligi’nde ise son haftaya girilirken ev sahibinin kazanmaktan başka şansı yok. Lider Milan ile arasında 2 puan fark bulunan Simone Inzaghi’nin öğrencileri, 2’li averajda rakibine geçilirken, son maçta ev sahibinin şampiyonluk için kazanıp, Milan’ın ise mağlup olması gerekiyor. 3 hafta önce Bologna deplasmanında tarihi hatalara imza atarak liderlik şansını kaçıran İnter, kaybettiği 3 puanı şimdi çok arıyor. 3 haftadır kazanan ev sahibi, sezonun ilk yarısında 2-2 berabere kaldığı Sampdoria ile karşılaşacak. 37 haftadan 24 galibiyet, 9 beraberlik, 4 mağlubiyetle 81 puan toplamayı başaran İnter, şampiyonluğa bu kadar yaklaşmışken hata yapmak istemiyor. İtalya Serie A Ligi’nde küme düşme tehlikesi kalmayan Sampdoria, geçtiğimiz hafta sahasında Fiorentina’yı 4-1 mağlup etmeyi başardı ve 37. haftanın en büyük sürprizlerinden birisine imza attı. Bu sezonki en iyi hücum performanslarından birisini sergileyen Marco Giampaolo’nun öğrencileri, 36 puanla 15. sırada yer alıyor. Sezonu erken kapatsa da, geçtiğimiz hafta sergilediği futbolla kolay lokma olmadığını ispatlayan konuk ekip, galibiyetlerine şampiyonluk yarışındaki İnter karşısında devam etmek istiyor. Sezonun ilk yarısı rakibine iç sahada geçit vermeyen ve 2-2’lik beraberlikle karşılaşmadan ayrılan Sampdoria, deplasmanda da kaybetmek istemiyor. İtalya Serie A Ligi’nin son haftası ev sahibi İnter şampiyonluk için kazanmak ve rakibinin puan kaybetmesini beklemek zorunda. Dev maçta karşılıklı golleri atılacağını düşünüyorum. Kazanmak zorunda olan İner’in gol bulup, kalesini ise gole kapatamayacağını düşünüyorum.

Venezia – Cagliari: MS 2, 1.50 (iddaa) – 1.70 (Bets10) ; 22 Mayıs Pazar akşamı, Venezia sahasında Cagliari’yi konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nde küme düşme hattının kaderini değiştirecek mücadele, Türkiye saati ile 22:00’de başlarken, S Sport ve S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nin 37. haftasında zorlu Roma deplasmanına konuk olan Venezia, karılaşmadan 1-1’lik beraberlikle ayrılırken, İtalya Serie A Ligi’ne veda eden ilk takım oldu. Ligin yeni temsilcisi 4 hafta önce teknik adam değişikliğine gitse de, Andrea Soncin takımını ligde tutamadı. 37 haftadan 26 puan toplamayı başaran ev sahibi, son 2 haftadan 4 puan çıkarırken, son haftaya girildiğinde en zayıf halka olmaktan kurtulamadı. Taraftarı önünde son Serie A Ligi mücadelesine çıkacak olan Venezia, ligde kalma umutları devam eden Cagliari ile karşı karşıya gelecek. Cagliari, İtalya Serie A Ligi’nde bu sezonki kader maçına çıkıyor. Puan kaybetme lüksü olmayan konuk ekip, galip gelmesi halinde dahi lige veda edebilir. Ligde kalma şansı kendi elinde olmayan Cagliari, son haftaya girilirken düşme hattının üzerindeki Salernitana’nın 2 puan gerisinde yer alıyor. Rakibiyle 2’li averajda eşitliğe sahip olan Cagliari, genel averajda ise rakibinin 7 gol üzerinde yer alıyor. Rakibinin berabere kalması halinde dahi, Venezia deplasmanından 3 puanla çıkacak olan Cagliari küme düşmekten kurtulacak. Son 4 maçından sadece 1 puan çıkarabilen Walter Mazzarri’nin öğrencileri, küme düşen Venezia karşısında kazanmak zorunda. İtalya Serie A Ligi’nin düşme hattında yer alan Cagliari, ligde kalmak istiyorsa bu hafta kazanarak, rakibi Salernitana’nın puan kaybetmesini beklemek zorunda. Cagliari’nin bu hafta galip geleceğini düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 3.34

Bets10 Bahis Oranı: 4.80