Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

İnter Sampdoria İddaa Tahmini 22.05.2022

İtalya Serie A Ligi‘nde son haftaya şampiyonluk yarışının içerisinde giren İnter, 22 Mayıs Pazar günü sahasında Sampdoria‘yı konuk edecek. S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak maçın başlama saati 19:00.

Bets10, İnter galibiyetine 1.12, beraberliğe 9.50, Sampdoria galibiyetine ise 23.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.95, KGYOK 1.83 olarak verilmiş.

İnter’de Tek Hedef Galibiyet

İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu İnter, zorlu şampiyonluk yarışı devam ederken, İtalya Kupası’nı Juventus’un ellerinden alarak, ilk kupa hedefine ulaştı. İtalya Serie A Ligi’nde ise son haftaya girilirken ev sahibinin kazanmaktan başka şansı yok. Lider Milan ile arasında 2 puan fark bulunan Simone Inzaghi’nin öğrencileri, 2’li averajda rakibine geçilirken, son maçta ev sahibinin şampiyonluk için kazanıp, Milan’ın ise mağlup olması gerekiyor. 3 hafta önce Bologna deplasmanında tarihi hatalara imza atarak liderlik şansını kaçıran İnter, kaybettiği 3 puanı şimdi çok arıyor. 3 haftadır kazanan ev sahibi, sezonun ilk yarısında 2-2 berabere kaldığı Sampdoria ile karşılaşacak. 37 haftadan 24 galibiyet, 9 beraberlik, 4 mağlubiyetle 81 puan toplamayı başaran İnter, şampiyonluğa bu kadar yaklaşmışken hata yapmak istemiyor.

Sampdoria Ligde Kalmayı Garantiledi

İtalya Serie A Ligi’nde küme düşme tehlikesi kalmayan Sampdoria, geçtiğimiz hafta sahasında Fiorentina’yı 4-1 mağlup etmeyi başardı ve 37. haftanın en büyük sürprizlerinden birisine imza attı. Bu sezonki en iyi hücum performanslarından birisini sergileyen Marco Giampaolo’nun öğrencileri, 36 puanla 15. sırada yer alıyor. Sezonu erken kapatsa da, geçtiğimiz hafta sergilediği futbolla kolay lokma olmadığını ispatlayan konuk ekip, galibiyetlerine şampiyonluk yarışındaki İnter karşısında devam etmek istiyor. Sezonun ilk yarısı rakibine iç sahada geçit vermeyen ve 2-2’lik beraberlikle karşılaşmadan ayrılan Sampdoria, deplasmanda da kaybetmek istemiyor.

İnter – Sampdoria Maç Bilgileri

İnter – Sampdoria Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Marco Di Bello. Mücadele San Siro Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İnter takımında Roberto Gagliardini’nin sakatlığı devam ediyor. Sampdoria’da Omar Colley kart cezalısı. Stefano Sensi ve Manolo Gabbiadini’nin ise sakatlıkları devam ediyor.

İnter‘in ilk 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Samir Handanovic, Denzel Dumfries, Bastoni, Milan Skriniar, Federico, Dimarco, Marcelo Brozovic, Nicolo Barealla, Correa, Ivan Perisic, Lautaro Martinez, Edin Dzeko.

Sampdoria’nın 11’i Belli mi?

Sampdoria’nın muhtemel kadrosu: Wladimiro Falcone, Dragusin, Augello, Ferrari, Albin Ekdal, Morten Thorsby, Ronaldo Vieira, Candreva, Askildsen, Caputo, Quagliarella.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nin son haftası ev sahibi İnter şampiyonluk için kazanmak ve rakibinin puan kaybetmesini beklemek zorunda. Dev maçta karşılıklı golleri atılacağını düşünüyorum. Kazanmak zorunda olan İner’in gol bulup, kalesini ise gole kapatamayacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.74

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.95

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İç sahada rahat bir galibiyet alan İnter’e şampiyonluk için 3 puan yeterli olmadı. 3 golle kazanan ev sahibi, şampiyonluğu Milan’a kaptırdı. Sampdoria ise deplasmanda güçlü rakibine diş geçiremedi ve mücadeleyi gol atamadan tamamladı.