Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Liverpool Wolverhampton İddaa Tahmini 22.05.2022

İngiltere Premier Lig’de şampiyonluk umutlarını son haftaya taşıyan Liverpool evinde, Wolverhampton karşısında 3 puan arayacak. Mücadele saat 18.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından ekranlara gelecek.

Liverpool ve Wolverhampton arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Liverpool kazanır 1.18, beraberlik 7.90, Wolverhampton kazanır ise 17.50 olarak açıklanmış. 

Liverpool’dan 3 Puan

Liverpool, şampiyonluk umutlarını son haftaya taşımayı başardı. Premier Lig’de geçtiğimiz hafta içi Southampton deplsamanına konuk olan Liverpool, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. 1-0 geriye düştükleri karşılaşmada Minamino ve Matip’in golleriyle 3 puanı aldılar. Manchester City’nin puan kaybettiği haftada kazanan Jurgen Klopp’un öğrencileri, puan farkını 1’e indirdi. Premier Lig’de sezonu şampiyon olarak tamamlamaları için bugün kazanmaları ve lider Manchester City’nin puan kaybetmesi gerekiyor. Maç öncesinde Liverpool’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Wolverhampton 6 Maçtır Kazanamıyor

Wolverhampton, son haftalarda çok kötü sonuçlar alıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Molineux Ground’da konuk ettikleri Norwich City karşısında da kazanamadılar. Küme düşmesi kesinleşen rakibine karşı 1-1’lik beraberlik ile sahadan ayrılan Wolverhampton’da galibiyet hasreti 6 maça çıktı. Premier Lig’de oynadıkları son 6 maçta sadece 2 puan toplayabildiler. Son haftalarda gösterdiği performans ile sınıfta kalan Bruno Lage’in ekibinin bu hafta Anfield’dan çıkması son derece zor. Maç öncesinde Wolverhampton’da Nelson Semedo ve Daniel Podence’ın sakatlıkları sürüyor.

Liverpool – Wolverhampton Maç Bilgileri

Liverpool – Wolverhampton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından Türkiye saati ile 18.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anfield Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Wolverhampton’da Nelson Semedo ve Daniel Podence’ın sakatlıkları sürüyor.

Liverpool'un 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Trent Alexander Arnold, Joel Matip, Virgil Van Dijk, Andrew Robertson, Fabinho, Jordan Henderson, Thiago, Diogo Jota, Luis Diaz, Sadio Mane,

Wolverhampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Wolverhampton’ın muhtemel kadrosu: Jose Sa, Max Kilman, Willy Boly, Conor Coady, Rayan Ait Nouri, Leander Dendoncker, Joao Moutinho, Pedro Neto, Raul Jimenez, Francisco Trincao, Hwang Hee Chan

İddaa Tahmini

Liverpool’un kazanması yetmiyor. Lider Manchester City’nin Aston Villa karşısında puan kaybetmesi şart. Liverpool’un Anfield’da hata yapmayacağını düşünüyorum. Wolverhampton karşısında farklı kazanırlar.

İddaa Oranı: Ev Sahibi 2.5 Gol Üstü, Oran 1.64

Best10 Oranı: Ev Sahibi 2.5 Gol Üstü, Oran 10.00

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Liverpool, 1-0 geriye düştüğü maçı 3-1 kazandı ama şampiyonluk için yetmedi. Sezonu Premier Lig’de 2. Sırada tamamladılar.